Faimosul Yamato Zaharia a fugit din România! A ajuns în deșert și trăiește ca beduinii | DEZVĂLUIRI

După experiența Exatlon, Yamato Zaharia fiind unul dintre cei mai buni Faimoși ai sezonului al doilea, luptătorul de Kempo s-a întors la prima lui dragoste: luptele.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere

Din acest motiv, de câteva zile, alături de întreaga lui familie, Yamato Zaharia a plecat în Tunisia, loc în care se desfășoară unul dintre cele mai importante evenimente din calendarul competițional al sportului în care are, deja, 2 Dan.

Citeste si: Yamato îl vede pe Giani total schimbat! Care au fost greșelile antrenorului în sezonul trecut în opinia Faimosului

Citeste si: Fratele lui Yamato Zaharia a început antrenamentele pentru Exatlon! Yani este decis să ”rupă” în următorul sezon

Citeste si: Yamato Zaharia, cu toată familia la Teo Show! Toţi fac kempo

Până să ajungă însă să lupte, Yamato Zaharia, alături de tatăl său, Amatto Zaharia și de fratele lui, Yani, au colindat Tunisia și s-au bucurat de toate experiențele pe care țara arabă le poate oferi unor turiști. Astfel, pe lângă o serie de excursii în deșert, făcute în stilul tradițional al beduinilor, Yamato Zaharia având ocazia să călărească cămile, îmbrăcat în stilul clasic al triburilor nomade ale Saharei, Faimosul care a impresionat la Exatlon a avut ocazia să servească micul dejun așa cum o fac locuitorii țării.

Evident, toate acestea s-au întâmplat între antrenamentele pe care le-a avut acolo, atât el, cât și fratele lui, Yani, amândoi campioni mondiali, pregătindu-se din greu pentru a face față cu brio evenimentelor sportive care au loc în Tunisia.

fara descriere

Amatto Zaharia, președintele Federației Române de Kempo și tatăl Faimosului ne-a dezvăluit că Yamato este nerăbdător să revină în concursurile de kempo, doar că, până atunci, trebuie să facă câţiva paşi pentru recuperarea fizică completă. ”A stat în Republica Domicană, la Exatlon, o perioadă destul de lungă pentru un sportiv de performanţă, care poate genera o serie de probleme, carenţe de vitamine şi minerale, tulburări hormonale sau de metabolism, diverse alte afecţiuni articulare, pe care noi încercăm să le remediem în următoarea perioadă. Nu se pot reface de pe o zi pe altă, dar, în următoarele două luni, sperăm că va fi pus pe picioare. Yamato a făcut deja foarte multe analize, vom merge la un RMN şi va fi monitorizat medical permanent. Sperăm că din primăvară va reveni în circuitul competiţional”, a spus,a cum câteva luni, Amatto Zaharia.

 

Faimosul Yamato Zaharia a fost operat imediat după Exatlon

Chiar dacă nu s-a plâns, Yamato Zaharia a avut de suferit suficient de mult în timpul emisiunii Exatlon, luptătorul de Kempo intrând pe trasee cu dureri cumplite la coloană. Aşa că Yamato a fost sfătuit de medici să nu mai aştepte şi să suporte o intervenţie medicală care să ”îi rezolve” problemele, el fiind diagnosticat cu hernie de disc. ”I se face o intervenţie cu un gel special în zona vertebrelor. I s-a făcut anestezie, momentan sperăm ca efectul intervenţiei să fie unul care să îl scutească de a ajunge, la propriu, la cuţit şi să se facă o operaţie mai complicată”, ne-a spus tatăl Faimosului, Amatto Zaharia.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate