Familia lui Mario Iorgulescu nu s-a oferit să contribuie la cheltuielile de înmormântare! Fosta soție a lui Dany Vicol a rupt tăcerea: „Nu au trimis nicio coroană cu flori”

Fosta soție a lui Dany Vicol a vorbit despre drama prin care trece familia lor, după accidentul provocat de Mario Iorgulescu.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Mario Iorgulescu a provocat în urmă cu doar câteva zile un accident teribil. În urma tragediei Dany Vicol și-a pierdut viața, lăsând în urma lui o soție și doi copii, o fetiță de șapte ani și un băiețel de doar patru luni.

Fosta soție a victimei nu a putut participa la înmormântare pentru că a stat acasă cu fiica, micuța neștiind că nu își va mai vedea niciodată tatăl. Tot ea a dezvăluit că familia Iorgulescu nu a trimis nicio coroană cu flori și nici nu s-a oferit să ajute cu bani pentru înrmomântare.

Citeste si: Un bărbat a făcut infarct după o partidă de sex. Întâmplarea s-a realizat în timpul serviciului și a fost considerată "accident de muncă"

Citeste si: Strigăte înfiorătoare în timp ce Dany Vicol este condus pe ultimul drum! Mama și soția erau sfâșiate de durere: „Nu te duce acolo, e întuneric”

fara descriere

Fosta soție a lui Dany Vicol rupe tăcerea

„N-am putut să merg la înmormântare, am stat acasă cu fetița, ea nu știe că tatăl ei a murit. Au mers doar părinții mei acolo… Din câte știu, din câte mi s-a spus, familia Iorgulescu nu a trimis nicio coroană cu flori, nu au ajutat cu nimic la înmormântare”, a mărturisit fosta soție a lui Dany Vicol, pentru Cancan.

„Copilul meu a lăsat o fetiţă de 7 ani şi un băieţel de 4 luni. Fetiţei nu i-am zis că tatăl ei a murit. Am dus-o la bunicii ceilalţi. Nici la ora actuală nu ştie că tatăl ei e mort. Întâi, să-l ducem pe el la locul lui şi apoi vedem cum facem. Am fost şi la psiholog să întrebăm şi au zis că nu e bine să o aducem aici. Sa o ducem într-un parc, sa-i explicam că tati a plecat la Doamne Doamne”, a povestit mama lui Dany Vicol, relatează adevarul.ro.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate