Familia lui Pepe a încins grătarul în cimitir! S-au împlinit 12 ani de la moartea nepotului preferat al cântărețului

Și în acest an, familia lui Pepe s-a strâns la mormântul nepotului artistului și i-a organizat un parastas la care a sfârâit grătarul.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Familia interpretului Pepe precum și câțiva prieteni apropiați au venit weekendul trecut la mărmântul lui Franco, neportul artistului, la parastasul de 12 ani de la moartea acestuia. Frații lui Pepe au păstrat tradiția și au încins grătarul chiar lângă mormântul lui Franco, băiatul ucis într-un teribil accident auto, în toamna anului 2007. La parastas a fost prezent și Costin Mărculescu, bun prieten cu familia lui Pepe.

fara descriere

Franco, nepotul lui Pepe, şi-a pierdut viaţa pe 21 octombrie 2007, într-un teribil accident provocat de Dănuț B, care s-a urcat la volan în stare de ebrietate.

Citeste si: Sărbătoare mare în familia Pastramă! Fratele lui Florin și-a serbat ziua!

Citeste si: Interviu în 4 cu Pepe, Raluca și fetițele lor! Bruneta și soțul ei, dezvăluiri din intimitate - Maria și Rosa au răspuns și ele la întrebări

Citeste si: Cristi Mitrea l-a luat la mişto pe Dani Mocanu după ce acesta şi-a făcut implant de păr! Vezi ce a spus fostul iubit al Andreei Mantea despre manelist!

fara descriere

Şapte tineri, printre care şi ruda artistului, se aflau înghesuiţi în maşina condusă de Dănuţ B. Toţi se întorceau de discotecă. Autovehiculul a derapat la o viteză de 150 de kilometri pe oră, pe raza comunei Mihăileşti, şi a intrat într-o remorcă aflată pe marginea drumului.

fara descriere

Patru pasageri, printre care şi Franco, au murit. În martie 2012, Dănuţ Braga a fost condamnat la patru ani de închisoare cu executare.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate