Sărbătoare mare în familia Pastramă! Fratele lui Florin și-a serbat ziua!

Relu, fratele lui Florin Pastramă, a fost sărbătorit ieri de întreaga familie.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

Relu, fratele lui Florin Pastramă, a fost sărbătorit ieri de întreaga familie la aniversarea zilei de naștere. Evident, Florin Pastramă i-a dedicat un mesaj special fratelui: ”La mulți ani! Domnul sa îți dea binecuvântare sufleteasca, materiala, sănătate, iubire și izbânda pe toate planurile! Te iubesc mult, frate”, a scris Florin.  

Citeste si: Interviu în 4 cu Pepe, Raluca și fetițele lor! Bruneta și soțul ei, dezvăluiri din intimitate - Maria și Rosa au răspuns și ele la întrebări

Citeste si: Brigitte și Florin Pastramă s-au întors din Dubai, a doua lună de miere: „Ne place luxul. Și oamenii din jur sunt altfel într-un asemenea loc”

Florin Pastramă, proaspătul soț al lui Brigitte Sfăt, are o cumnată care fură toate privirile la evenimentele mondene. Fratele lui Florin, Relu, se iubește de ceva vreme cu senzuala Simona, o tânără care are aproape 10000 de fani pe conturile de socializare. De fiecare dată când postează câte o fotografie, Simona se bucură de sute de like-uri și de comentarii măgulitoare din partea prietenilor virtuali, decolteul afișat de cele mai multe ori fiind ”vinovat” probabil de acest lucru. 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate