Sărbătoare mare în familia Pastramă! Fratele lui Florin și-a serbat ziua!

Relu, fratele lui Florin Pastramă, a fost sărbătorit ieri de întreaga familie.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Relu, fratele lui Florin Pastramă, a fost sărbătorit ieri de întreaga familie la aniversarea zilei de naștere. Evident, Florin Pastramă i-a dedicat un mesaj special fratelui: ”La mulți ani! Domnul sa îți dea binecuvântare sufleteasca, materiala, sănătate, iubire și izbânda pe toate planurile! Te iubesc mult, frate”, a scris Florin.  

Citeste si: Interviu în 4 cu Pepe, Raluca și fetițele lor! Bruneta și soțul ei, dezvăluiri din intimitate - Maria și Rosa au răspuns și ele la întrebări

Citeste si: Brigitte și Florin Pastramă s-au întors din Dubai, a doua lună de miere: „Ne place luxul. Și oamenii din jur sunt altfel într-un asemenea loc”

Florin Pastramă, proaspătul soț al lui Brigitte Sfăt, are o cumnată care fură toate privirile la evenimentele mondene. Fratele lui Florin, Relu, se iubește de ceva vreme cu senzuala Simona, o tânără care are aproape 10000 de fani pe conturile de socializare. De fiecare dată când postează câte o fotografie, Simona se bucură de sute de like-uri și de comentarii măgulitoare din partea prietenilor virtuali, decolteul afișat de cele mai multe ori fiind ”vinovat” probabil de acest lucru. 

fara descriere

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate