Familia Luizei Melencu a primit o scrisoare anonimă - E incredibil ce mesaj le-a fost transmis rudelor victimei lui Gheorghe Dincă

Familia Luizei Melencu a primit o scrisoare anonimă despre femeia în roșu care apărea în preajma fetei cu puțin timp înainte ca ea să dispară

Distribuie pe:

Autor: R.L.


In articol:

Familia Luizei Melencu a primit recent o scrisoare anonimă.

Pe numele bunicului Luizei Melencu a venit prin poștă o scrisoare despre cazul dispariției fetei pe care Gheorghe Dincă susține că a sechestrat-o și a ucis-o.

Mama Luizei a vorbit în cadrul unui interviu pentru un post TV despre mesajul care era scris în biletul primit prin poștă.

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Familia Luizei Melencu a primit o scrisoare anonimă - E incredibil ce mesaj le-a fost transmis rudelor victimei lui Gheorghe Dincă

"În cazul 'Femeia în roşu' (n.r. femeia îmbrăcată cu o geacă de culoare roșie care a apare pe imaginile de pe camerele de supraveghere în preajma Luizei) nu aţi aflat nimic. Daţi-mi voie să vă zic din sursă sigură că această doamnă are o fată", sunt rândurile din scrisoare.

Mama Luizei Melencu este disperată. Femeia este convinsă că fiica sa nu este moartă și nu înțelege de ce autoritățile nu iau în calcul și această variantă, deși nu există dovezi concrete că tânăra ar fi fost ucisă de Gheorghe Dincă, așa cum a susținut el în declarațiile date în fața procurorilor care se ocupă de dosarul crimelor de la Caracal.

Citeste si: VIDEO | Medicii legiști din cazul Caracal vor reveni pentru audieri

Citeste si: Incredibil! Ce au găsit anchetatorii în telefonul lui Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal

Citeste si: Mărturia cutremurătoare a unei tinere abuzată sexual de Gheorghe Dincă când avea nouă ani: „Am făcut un atac de panică”

“Pentru noi e un calvar orice scrisoare… Nu ştiu ce să mai cred. E ceva… nu ştim ce să mai credem, după cine să ne mai luăm. Noi avem impresia că toate sunt false. În primul rând, azi e data de 14, astăzi Luiza face şase luni de când a plecat. Un răspuns concret nu avem. Toate autorităţile merg pe o singură pistă, asta e cel mai dureros. Părerea mea este că Luiza nu este moarte. Pe altă pistă nu se merge… O să se muşamalizeze cât de curând, părerea mea”, a declarat mama Luizei Melencu în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate