Familia Pastramă, chemată să dea explicații în fața judecătorilor! Cum s-a ajuns în această situație fără scăpare

Familia Pastramă este chemată în fața instanței, alături de Comisiile de aplicare a legii fondului funciar Ilfov și Voluntari.

Distribuie pe:

fara descriere


In articol:

Familia Pastramă este chemată în instanță alături de Comisiile Comisiile de aplicare a legii fondului funciar Ilfov și Voluntari după ce vecinele  Ioana, Teodora și Georgiana T. i-au dat în judecată.

Ce are de împărțit familia Pastramă cu cele trei vecine 

Vecinele familiei Pastramă cer modificarea unor documente ale unor terenuri cu pentru care cele două părți s-au certat. 

fara descriere

Pe lângă acest proces, familia Patramă urmează să se prezinte în fața instanței și într-un proces în care moştenitorii unui imobil de milioane cer anularea unui contract de vânzare-cumpărare şi înapoierea bunului respectiv. În dosarul respectiv, reclamant este Cristian Dragoş V., un bărbat care a câştigat un proces similar împotriva statului român, scrie Spynews.ro. 

Citeste si: Cum arată Carmen Șerban după ce și-a făcut mai multe operații estetice

Citeste si: Cadou de fițe pentru fiul lui Florin Salam! A fost de 100 de ori mai ieftin decât darul pentru Betty

Citeste si: Starleta porno Mia Khalifa tocmai a devenit modelul a milioane de femei! Ce a scris pe pagina ei a stârnit un val de reacții: „Pari atât de fericită!”

Florin Pastramă a mai fost la tribunal şi din cauza unor datorii, după ce a "uitat" să-şi plătească întreţinerea şi... apa! În procesul deschis de furnizorul de apă, magistraţii au dispus ca Florin Pastramă să fie executat: "Admite acţiunea. Obligă pârâtul să achite reclamantei suma de suma de 504,95 lei - reprezentând contravaloare servicii de apă şi canalizare. Obligă pârâtul să achite reclamantei suma de 50 lei - cu titlu de cheltuieli de judecată. Executorie de drept".

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate