Vedete

Fanii ii reproseaza Marisei ca nu a jucat teatrul Silviei in finala „Bravo, ai stil!”: „S-a imbracat in printesa lebedelor. Ai fi putut face mai mult, dar imi dau seama ca nu ai mai avut rabdare”

Dupa finala „Bravo, ai stil!”, Fanii ii reproseaza Marisei ca nu a jucat teatrul Silviei.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Fanii ii reproseaza Marisei ca nu a jucat teatrul Silviei in finala „Bravo, ai stil!”: „S-a imbracat in printesa lebedelor. Ai fi putut face mai mult, dar imi dau seama ca nu ai mai avut rabdare”icon photo

Pe site-urile de socializare, fanii ii reproseaza Marisei ca nu a jucat teatrul Silviei in finala de la „Bravo, ai stil!”, care a avut loc sambata seara, la Kanal D. (vezi ce s-a intamplat intre Silvia si Iulia Albu dupa finala)

Fanii ii reproseaza Marisei ca nu a jucat teatrul Silviei: "A facut un moemnt la bun"

„Singura reusita a Silviei a fost ca prin teatrul ei a facut un moment mai bun si s-a îmbrăcat în printesa lebedelor. Ai fi putut mai mult, dar îmi dau seara ca nu ai mai avut răbdare”, i-a transmis Marisei un fan.

Fanii ii reproseaza Marisei ca nu a jucat teatrul Silviei:  "A avut noroc Silvia, nu stil"

Dupa finala, fanii ii reproseaza Marisei ca nu a jucat teatrul Silviei. „In ultima saptamana speram sa castige macar ORICINE, dar nu circul total. Pe bune? Si tu si celelalte finaliste sunteti mult mai bune decat Silvia. Oricare ar fi castigat, dar nu ipocrita totala. A avut noroc Silvia, nu stil”, a mai spus un alt fan.

 

 
Am dus-o pe Ana Otvoş de la EXATLON la shopping, în Republica Dominicană!  Cum a trăit primele clipe de libertate şi cum s-a pregătit de venirea în România! EXCLUSIV WOWbiz.roicon video

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Oana Roman, cadou fabulos de la Moş Nicolae. Uite ce haină de blană superbă a primit vedeta FOTO EXCLUSIVicon photo

Vedete

Oana Roman, cadou fabulos de la Moş Nicolae. Uite ce haină de blană superbă a primit vedeta FOTO EXCLUSIV

Oana Roman, cadou fabulos de Moş Nicolae. uite ce a primit îndrăgita vedetă.

Titlu secțiune