Vedete

Fanii ii reproseaza Marisei ca nu a jucat teatrul Silviei in finala „Bravo, ai stil!”: „S-a imbracat in printesa lebedelor. Ai fi putut face mai mult, dar imi dau seama ca nu ai mai avut rabdare”

Dupa finala „Bravo, ai stil!”, Fanii ii reproseaza Marisei ca nu a jucat teatrul Silviei.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Fanii ii reproseaza Marisei ca nu a jucat teatrul Silviei in finala „Bravo, ai stil!”: „S-a imbracat in printesa lebedelor. Ai fi putut face mai mult, dar imi dau seama ca nu ai mai avut rabdare”icon photo

Pe site-urile de socializare, fanii ii reproseaza Marisei ca nu a jucat teatrul Silviei in finala de la „Bravo, ai stil!”, care a avut loc sambata seara, la Kanal D. (vezi ce s-a intamplat intre Silvia si Iulia Albu dupa finala)

Fanii ii reproseaza Marisei ca nu a jucat teatrul Silviei: "A facut un moemnt la bun"

„Singura reusita a Silviei a fost ca prin teatrul ei a facut un moment mai bun si s-a îmbrăcat în printesa lebedelor. Ai fi putut mai mult, dar îmi dau seara ca nu ai mai avut răbdare”, i-a transmis Marisei un fan.

Fanii ii reproseaza Marisei ca nu a jucat teatrul Silviei:  "A avut noroc Silvia, nu stil"

Dupa finala, fanii ii reproseaza Marisei ca nu a jucat teatrul Silviei. „In ultima saptamana speram sa castige macar ORICINE, dar nu circul total. Pe bune? Si tu si celelalte finaliste sunteti mult mai bune decat Silvia. Oricare ar fi castigat, dar nu ipocrita totala. A avut noroc Silvia, nu stil”, a mai spus un alt fan.

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Madalina Manole, victima unor criminali in serie?! Noi amanunte in bizara teorie a legaturii dintre artista si serviciile secreteicon photo

Stiri

Madalina Manole, victima unor criminali in serie?! Noi amanunte in bizara teorie a legaturii dintre artista si serviciile secrete

Botosaneanul care a lansat in spatiul public ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete sustine ca a fost el insusi victima acestora.

Titlu secțiune