Fata de suflet a Ilenei Ciuculete şi-a înnebunit admiratorii cu o fotografie din dormitor: “Aşa dezbrăcată?” FOTO

Fata de suflet a Ilenei Ciuculete şi-a înnebunit admiratorii, Codruţa Floricel a pozat sexy.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Fata de suflet a Ilenei Ciuculete şi-a înnebunit admiratorii după ce a postat o fotografie în care apare într-o bluză transparentă, sub care se poate vedea o lenjerie roz. “Tot mai bine vara!”, a comentat Codruţa Floricel, care duce dorul mării şi al plajei.

Citeste si: Primul soț al Ilenei Ciuculete a împlinit 70 de ani! Uite cum arată astăzi Valeriu Sfetcu FOTO

Citeste si: Prima reacţie a fiului Ilenei Ciuculete după ce a fost părăsit de iubită! Vezi ce a spus Cristi Sfetcu atunci când i s-a zis că arată trist şi obosit!

Citeste si: Fata de suflet a Ilenei Ciuculete a aprins o lumânare la cimitir, dar e supărată că lumea a uitat-o pe cântăreaţă: „Când eşti în viaţă toţi te iubesc, după ce mori şi trece un timp...”

Fata de suflet a Ilenei Ciuculete şi-a înnebunit admiratorii: "Ai idee câţi au dat zoom?” 

“Așa bronz frumos...”, a postat un fan al Codruţei, în timp ce altul a întrebat-o: “Fată, aşa dezbrăcată? Ai idee câţi au dat zoom?”. „Şi ce au rezolvat? Că nu au văzut nimic”, a răspuns fiica de suflet a Ilenei Ciuculete. (vezi ce a ajuns să facă Codruţa pentru bani)

fara descriere

Fata de suflet a Ilenei Ciuculete şi-a înnebunit admiratorii. Cântăreaţa a primit-o pe Codruţa în familia ei

Codruţa, o mare fană a Ilenei Ciuculete, a devenit cunoscută drept „fiica de suflet” a acesteia, pentru că artista populară o invita des la ea acasă şi o considera ca făcând parte din familie. După decesul lui Ciuculete, Codruţa a devenit apropiată a fiilor acesteia, Mugurel şi Cristi Sfetcu. În prezent, Codruţa se ocupă de o pagină de facebook dedicată memoriei Ilenei Ciuculete, unde postează fotografii şi filmări inedite cu cântăreaţa decedată în 2017.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate