Prima reacţie a fiului Ilenei Ciuculete după ce a fost părăsit de iubită! Vezi ce a spus Cristi Sfetcu atunci când i s-a zis că arată trist şi obosit!

Prima reacţie a fiului Ilenei Ciuculete după ce a fost părăsit au aflat-o amicii săi.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Prima reacţie a fiului Ilenei Ciuculete după ce a fost părăsit i-a lămurit pe apropiaţi de starea sufletească în care se află Cristi Sfetcu. Fiul cel mic al celebrei cântăreţe de muzică populară, care a decedat acum doi ani şi jumătate, a avut o relaţie sentimentală cu Claudia, o brunetă divorţată, care are o fetiţă de 10 ani. Relaţia celor doi a avansat, iar Cristi a introdus-o pe Claudia în familia sa, cei doi fiind împreună la toate evenimentele la care participau rudele sale apropiate. (vezi cum a rămas şomeră fata de suflet a Ilenei Ciuculete)

Citeste si: Fata de suflet a Ilenei Ciuculete a aprins o lumânare la cimitir, dar e supărată că lumea a uitat-o pe cântăreaţă: „Când eşti în viaţă toţi te iubesc, după ce mori şi trece un timp...”

Citeste si: Cornel Galeș îi dă de gol pe băieții Ilenei Ciuculete! Ce filmare a publicat ”văduvul” cu o săptămână înainte de reluarea procesului pentru averea artistei | EXCLUSIV

Citeste si: Toată lumea l-a dat dispărut pe Cornel Galeș! Văduvul Ilenei Ciuculete a dat lovitura și trăiește pe picior mare în Spania

Prima reacţie a fiului Ilenei Ciuculete după ce a fost părăsit. Cristi s-a separat recent de iubită

„Gata, Cristi, te însori! Pe bune, nene!”, i-a transmis un amic lui Cristi. Cu toate acestea, la începutul lui 2019, Cristi şi Claudia s-au despărţit. Ambii au şters fotografiile cu fostul partener de pe site-urile de socializare şi au anunţat că sunt singuri. Apoi, în februarie 2019, Claudia a făcut pasul decisiv, după ce a postat o fotografie cu fiica sa, transmiţându-i un mesaj lui Cristi: „Te iubim”. Ulterior, cei doi s-au împăcat înainte de Paşte. Cu toate acestea, cei doi s-au separat din nou în această vară. Ambii au anunţat că singuri pe paginile de socializare şi au şters din nou toate pozele cu fostul partener.

fara descriere

Prima reacţie a fiului Ilenei Ciuculete după ce a fost părăsit: “Oboseala, nu o bag în seamă... Și.. Liniștit!!” 

Mai mult, Cristi Stefcu a postat un mesaj care se referă la fosta sa relaţie, lăsând să se înteleagă că Claudia şi-a dorit despărţirea: “Cei care joacă să te piardă, lasă-i să câștige!”. Acum o zi, el a mai postat o fotografie care îl înfăţişează gânditor, trist şi surmenat. “Obosit ?.....supărat?”, l-a întrebat o amică pe Cristi Sfetcu. “Oboseala, nu o bag în seamă... Și.. Liniștit!!”, a răspuns Cristi, care a dezvăluit astfel că şi-a regăsit liniştea sufletească după separarea de Claudia.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate