Fata lui Aurelian Preda e panicată: ”Cineva încearcă să spargă contul tatălui meu!” FOTO

Anamaria Rosa Preda, fata lui Aurelian Preda, a dezvăluit că cineva încearcă să spargă adresa de mail a regretatului ei tată.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

Anamaria Rosa Preda, fata lui Aurelian Preda, a dezvăluit că cineva încearcă să spargă adresa de mail a regretatului ei tată. ”Cineva incearca sa sparga contul/adresa mail a tatalui meu si nu este prima oara. Sunt sigura ca acea persoana vede aceasta postare de asta am ales sa o fac publica. Cu aceasta ocazie sper sa renunte pentru a nu ajunge mai departe!”, a scris Anamaria, care a postat și o fotografie care certifică acest aspect neplăcut. 

Citeste si: Nicușor Iordan face oferte personalizate pentru concerte! Tariful artistului a crescut în ultimul timp

Citeste si: Ce va zice Andreea Esca acum? Au apărut nişte poze cu Alexia Eram... De la 20 de ani? Foto - evz.ro

Citeste si: Cu el se iubește mama Anei Maria, fata lui Aurelian Preda! Magdalena stă în Italia FOTO

Aflată în mijlocul unui scandal uriaș cu fostul ei mentor, Nicușor Iordan, pe care îl acuză de abuz sexual, Anamaria Rosa Preda a avut recent parte de o surpriză plăcută, fiind aniversată cu ocazia împlinirii a 20 de ani chiar în platoul unei televiziuni specializată în difuzarea de muzică populară. 

WOWbiz.ro a relatat recent că numele Anamariei apare pe o listă întocmită de Facultatea de business si turism din cadrul ASE București, în ianuarie 2020, cu studenți declarați admiși la “Programul de formare psihopedagogică, Nivelul I, organizat de Departamentul pentru Pregătirea Personalului Didactic”.  Asta înseamnă că Anamaria, care este la specializarea „administrarea afacerilor în comerţ, turism, servicii, merceologie şi managementul calităţii” se pregătește să devină și cadru didactic.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Preotul din Năvodari amendat cu 2.000 de lei după ce a oficiat o slujbă la care s-au strâns zeci de persoane este putred de bogat! Popa Salomia are două vile cu câte 9 camere la...

Cum arăta Ștefania, iubita lui Speak, în adolescență. Nu o să îți vină să crezi

Dieta lui Cristiano Ronaldo. Ce mănâncă fotbalistul în fiecare zi. Alimentul ”magic” din rutina sa

Nicușor Iordan este cel mai precoce artist popular din România! Prietenul lui Aurelian Preda a început să cânte la nunți de când avea doar 13 ani! FOTO

Mărturia dureroasă a fetei lui Aurelian Preda: ”Depresia, anxietatea, atacurile de panică își puseseră amprenta total asupra mea!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies