Cum arăta Ștefania, iubita lui Speak, în adolescență. Nu o să îți vină să crezi

Ștefania a devenit extrem de îndrăgită odată cu participarea la Asia Express, unde a participat alături de Speak, care a și cerut-o în căsătorie. Puțini știu, însă, cum arăta tânăra în adolescență.

Distribuie pe:

Autor: O.N.

Cum arăta Ștefania, iubita lui Speak, în adolescență. Nu o să îți vină să crezi

Ștefania în adolescență

Ștefania este una dintre cele mai frumoase femei din România, care a devenit extrem de îndrăgită odată cu participarea la Asia Express.


In articol:

Deși are puțin peste 20 de ani, iubita lui Speak reușește să frângă inimile bărbaților prin naturalețea ei. Probabil mulți se întreabă cum arăta „Libelula” în adolescență. Ei bine, tânăra era la fel de frumoasă. Iată dovada. 

Citeste si: Elena de la Survivor, nominalizată spre eliminare pentru a șasea oară de Faimoși: „Simt o dezamăgire constantă”

Citeste si: Alex Bodi a sfidat carantina și a ieșit la plimbare cu ATV-ul! Soțul Biancăi Drăgușanu a susținut că ea fost „cu oile la păscut”! FOTO

Citeste si: Soția lui Sonny Flame a făcut videochat! Cântărețul i-a dat voie: „Eu știu ce face. Nu trebuie să se justifice în fața nimănui, fiecare e liber să facă ce vrea!”

Citeste si: Nicușor Iordan este cel mai precoce artist popular din România! Prietenul lui Aurelian Preda a început să cânte la nunți de când avea doar 13 ani! FOTO

Cum arăta Ștefania, iubita lui Speak, în adolescență. Nu o să îți vină să crezi

Iubita lui Speak este mereu cu zâmbetul pe buze și cu o energie ieșită din comun, demonstrând asta chiar și în competiția din Asia, unde a ajuns până în finală alături de viitorul ei soț. Pe lângă frumusețea ieșită din comun, „Libelula” este talentată și la cântat și la dans. Este de ajuns să dai click pe unul din videoclipurile în care dansează. 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate