Fata lui Aurelian Preda s-a apucat de arte marţiale după scandalul sexual cu Nicuşor Iordan! Anamaria Rosa şi-a tras antrenor personal de kempo! FOTO

Fata lui Aurelian Preda s-a apucat de arte marţiale de puţin timp.

Autor: Matei Vaihan

In articol:

Fata lui Aurelian Preda s-a apucat de arte marţiale la un club de kempo din Bucureşti. Anamaria Rosa s-a fotografiat alături de antrenorul ei personal, la sală, îmbrăcată într-un costum negru şi cu mănuşi de box în mâini.

( vezi motivul pentru care Anamaria vrea să părăsească definitiv România)

Citeste si: Din nou in doliu: "Dumnezeu sa te odihneasca in pace" Mesajul dureros postat de fiica lui Aurelian Preda

Citeste si: Nicușor Iordan, mesaj emoționant de ziua mamei lui: "La mulți și binecuvântati ani, măicuță scumpă!” FOTO

Citeste si: Luiza Melencu, găsită moartă- bzi.ro

Citeste si: Fenomen impresionant la mormantul lui Aurelian Preda! Ce a aparut pe locul sau de veci!

“Sportul te învață să ai caracter, te învață să joci după reguli, te învață să știi ce înseamnă să câștigi și să pierzi – te învață ce este viața.”, a postat fiica lui Aurelian Preda. Ana Maria l-a acuzat pe Nicuşor Iordan de abuz sexual, pornografie infantilă și șantaj.

Ana le-a povestit procurorilor cum cel mai bun prietn al tatălui ei îi spunea că face sex cu ea ca să economisească bani. 

Fata lui Aurelian Preda s-a apucat de arte marţiale: "A început să-mi facă avansuri sexuale"

”La circa două luni după moartea tatălui, numitul Iordan Nicușor Claudiu a început să-mi facă avansuri sexuale, iar eu l-am refuzat de fiecare dată.

Ulterior, mi-aduc aminte că eram răcită, iar el era foarte afectuos cu mine, îmi servea ceaiuri și supe și, în această perioadă, nu știu cum s-a întâmplat, însă știu că numitul Iordan Nicușor Claudiu a reușit să întrețină cu mine un act sexual”, a spus Ana Maria Preda.

”Înțeleg să resping toate acuzațiile care mi se aduc, este opinia domnișoarei Ana Maria și atât.

Chiar dacă opinia acesteia este exprimată și în scris! Înțeleg că este o anchetă penală în curs, fapt pentru care îmi rezerv dreptul de a nu mă exprima în amănunt în media, pentru moment... Legislația penală prevede clar că urmărirea penală este nepublică. Mi-au fost aduse atâtea acuzații, s-au făcut afirmații mincinoase, fără noimă, sunt stupefiat. Precizez că nu am fost informat oficial despre anchetă!   Fac mențiunea că după ce am fost șantajat cu formularea unei plângeri penale pentru avantaje patrimoniale, acum de încearcă un șantaj mediatic în ceea ce mă privește”,  a scris Nicușor Iordan pe contul ei de socializare. 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Cristina Spătar, îngenuncheată de durere, la o lună de la moartea tatălui: "Acum chiar sunt singură"

Liviu Teodorescu și soția lui, Iulia, s-au cununat religios. Ce ținute au ales să poarte mirii?

Daniel Pavel a cerut-o în căsătorie pe Marina, iubita lui? Prima fotografie cu inelul

Horoscop Zilnic Duminică 25 Iulie 2021: Vărsătorii se află în toiul unei perioade aglomerate a vieții lor însă este și una în care au parte de rezultate foarte bune

Lovitură teribilă pentru cei care refuză să se vaccineze! Nu mai au nicio şansă. Ce s-a decis

Momente de teroare pentru Gina Pistol. O femeie s-a prezentat în fața porții ei: „Să aveți parte de ce mi-a făcut mie Smiley…”

Afacerile necurate ale primarului Clotilde Armand. Noua firmă de salubrizare - legături cu mafia italiană și patroni controversați

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies