Fata lui Aurelian Preda s-a apucat de arte marţiale după scandalul sexual cu Nicuşor Iordan! Anamaria Rosa şi-a tras antrenor personal de kempo! FOTO

Fata lui Aurelian Preda s-a apucat de arte marţiale de puţin timp.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

In articol:

Fata lui Aurelian Preda s-a apucat de arte marţiale la un club de kempo din Bucureşti. Anamaria Rosa s-a fotografiat alături de antrenorul ei personal, la sală, îmbrăcată într-un costum negru şi cu mănuşi de box în mâini. (vezi motivul pentru care Anamaria vrea să părăsească definitiv România)

Citeste si: Din nou in doliu: "Dumnezeu sa te odihneasca in pace" Mesajul dureros postat de fiica lui Aurelian Preda

Citeste si: Nicușor Iordan, mesaj emoționant de ziua mamei lui: "La mulți și binecuvântati ani, măicuță scumpă!” FOTO

Citeste si: Fenomen impresionant la mormantul lui Aurelian Preda! Ce a aparut pe locul sau de veci!

“Sportul te învață să ai caracter, te învață să joci după reguli, te învață să știi ce înseamnă să câștigi și să pierzi – te învață ce este viața.”, a postat fiica lui Aurelian Preda. Ana Maria l-a acuzat pe Nicuşor Iordan de abuz sexual, pornografie infantilă și șantaj. Ana le-a povestit procurorilor cum cel mai bun prietn al tatălui ei îi spunea că face sex cu ea ca să economisească bani. 

fara descriere

Fata lui Aurelian Preda s-a apucat de arte marţiale: "A început să-mi facă avansuri sexuale"

”La circa două luni după moartea tatălui, numitul Iordan Nicușor Claudiu a început să-mi facă avansuri sexuale, iar eu l-am refuzat de fiecare dată. Ulterior, mi-aduc aminte că eram răcită, iar el era foarte afectuos cu mine, îmi servea ceaiuri și supe și, în această perioadă, nu știu cum s-a întâmplat, însă știu că numitul Iordan Nicușor Claudiu a reușit să întrețină cu mine un act sexual”, a spus Ana Maria Preda.

”Înțeleg să resping toate acuzațiile care mi se aduc, este opinia domnișoarei Ana Maria și atât. Chiar dacă opinia acesteia este exprimată și în scris! Înțeleg că este o anchetă penală în curs, fapt pentru care îmi rezerv dreptul de a nu mă exprima în amănunt în media, pentru moment... Legislația penală prevede clar că urmărirea penală este nepublică. Mi-au fost aduse atâtea acuzații, s-au făcut afirmații mincinoase, fără noimă, sunt stupefiat. Precizez că nu am fost informat oficial despre anchetă! Fac mențiunea că după ce am fost șantajat cu formularea unei plângeri penale pentru avantaje patrimoniale, acum de încearcă un șantaj mediatic în ceea ce mă privește”, a scris Nicușor Iordan pe contul ei de socializare. 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate