Favorita Ilenei Ciuculete, colaborare la care nimeni nu se aștepta! A scos o piesă de top cu un manelist celebru! Despre cine este vorba

Favorita Ilenei Ciuculete, colaborare cu Liviu Puștiu, unul dintre cei mai îndrăgiți maneliști

Distribuie pe:

Autor: C.I.


In articol:

Favorita Ilenei Ciuculete, colaborare cu Liviu Puștiu!! Georgiana Lăpădat este una dintre artiste cele mai aprociate din Muntenia și se poate lăuda cu faptul că face parte din cercul mic al artistelor extrem de iubite de regretata Ileana Ciuculete, tânăra cântăreață având în garderobă mai multe costume populare extrem de scumpe primite de la simbolul muzicii folclorice.

Favorita Ilenei Ciuculete, colaborare
cu Liviu Puștiu! A mai colaborat și cu ASU

Mai mult decât atât, Georgiana Lăpădat, profesoară de engleză la bază, se poate mândri cu o serie de hituri în domeniul muzicii populare, dar și cu colaborări inedite, așa cum este cea cu Cornel Palade. În plus, spre surprinderea multora, artista a lansat anul trecut o noua piesă cu ASU, una care a stat numai pe primele locuri în top, iarm în acest momentm are, deja, 10 albume de folclor și de muzică de petrecere.

Citeste si: Fiul Ilenei Ciuculete e împotriva folosirii măștilor de protecție: „Afectează cu adevărat plămânii, inima și creierul”

Citeste si: Primele decizii clare legate de Crăciun. Ce nu trebuie să facem - evz.ro

Citeste si: Cine este amantul Ralucăi Pastramă. Cei doi ar fi petrecut de curând o vacanță la munte - bzi.ro

Citeste si: Fata de suflet a Ilenei Ciuculete a mărturisit de ce nu a venit la înmormântarea lui Cornel Galeş: „Ce să caut? Mare foc ce aveam eu de Galeș. Ce vă mai place să fiţi falşi!”

Citeste si: Cornel Galeș a înșelat-o pe Ileana Ciuculete cu o negresă! Cum a reacționat regretata cântăreață când a aflat?

Georgiana Lăpădat a avut succes în muzica de petrecere

Favorita Ilenei Ciuculete, colaborare cu Liviu Puștiu! După ce melodia cu ASU a făcut furori, fiind un gen total diferit față de cel interpretat de Georgiana Lăpădat, ei bine, zilele trecute, ea a...recidivat! Cântăreața are un proiect, ce se anunță de mare succes, cu un alt reprezentant din lumea manelelor, Liviu Puștiu.

Favorita Ilenei Ciuculete, colaborare cu Liviu Puștiu! ”Este o îmbinare a trei stiluri muzicale diferite”

Favorita Ilenei Ciuculete, colaborare cu Liviu Puștiu! S-a născut această colaborare din dorința de a capta un segment mult mai larg de iubitori ai muzicii de petrecere, este o îmbinare a trei stiluri muzicale diferite, și sper ca ea să ajungă rapid la inimile oamenilor. Liviu Pustiu este unul din artiștii cei mai în vogă ai momentului, mai mult, este cunoscut și ca unul dintre promotorii muzicii lăutărești, astfel că melodia ”Viața merită trăită” va fi sigur un succes. Este atât de melodioasă, încât, de la lansare, versurile vor fi reținute de cei care ne vor asculta. Sper să fie un prim pas în colaborarea noastră și, pe viitor, să mai scoatem piese împreună”, a declarat Georgiana Lăpădat pentru WOWbiz.ro

 

 

 

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Iată cine este bărbatul cu care Raluca l-ar fi înșelat pe Pepe!

Lovitură cruntă pentru Iohannis. A făcut o greșeală capitală. De ce e acuzat

Incredibil! Ce mașină conduce Andreea Tonciu și ce preț enorm a plătit pentru acest bolid! De unde a avut bani

Dani Mocanu, la cuțite cu Liviu Puștiu! Ce aroganță a făcut manelistul: ”Noi am inventat genul ăsta, măi nenicule”

Liviu Puştiu, mesaj în lacrimi după ce Salam a fost bătut: „Noi suntem bătuţi şi înjuraţi”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies