Felicitări, SMS-uri și urări de Paște fericit 2021. Cele mai speciale mesaje cu ocazia Învierii Domnului

Cele mai frumoase mesaje de Paște fericit! Ce urări, felicitări și SMS-uri poţi trimite celor dragi de Învierea Domnului?

SMS-uri, felicitări și urări de Paște fericit 2021
Autor: Loredana Dobre

In articol:

În anul 2021, Paștele catolic este sărbătorit în data de 4 aprilie, în timp ce Paștele ortodox este celebrat de creștini în data de 2 mai.

Sărbătoarea aduce cu sine liniște sufletească și parfum de cozonac.

SMS-uri, felicitări și urări de Paște fericit 2021

Învierea Domnului este una dintre cele mai spirituale sărbători pentru lumea întreagă. Pentru a marca evenimentul, le poți aminti celor dragi cât de mult îi prețuiești printr-un mesaj deosebit de Paște. 

Citeste si: Reţete de tiramisu pentru sărbătorile pascale. Reţeta originală de tiramisu a Jamilei şi a Ginei Bradea VIDEO

În cele ce urmează îți propunem câteva dintre cele mai frumoase urări și felicitări pe care le poți trimite apropiaților.

„E totul gol, lipsit de miez. Nu e iubire, nu e crez, ce este bun e aruncat. E-o lume nouă, în păcat că uiţi să ierţi ce-i de iertat chiar de HRISTOS A ÎNVIAT!”

„Învierea Domnului să-ţi umple sufletul de lumină, ochii de lacrimile bucuriei, mintea de gânduri frumoase şi inima de iubire! HRISTOS A ÎNVIAT !”

„Azi, în zi de sărbătoare să coboare liniştea şi pacea. Minunea învierii lui Iisus să dăinuie în inimile voastre, să vă lumineze viaţă şi să vă aducă renaşterea credinţei, speranţei, bucuriei cu bunătate şi căldura în suflete! Hristos a Înviat!”

SMS-uri, felicitări și urări de Paște fericit 2021
Ouă vopsite de Paște[Sursa foto: Shutterstock]

„Anul acesta iepuraşul o să vină la tine încărcat cu bunătăţi şi o să-ţi dea plicul cu cei o sută de pupici de la mine.”

„Azi, în zi de sărbătoare să coboare liniştea şi pacea. Minunea Învierii lui Iisus să dăinuie în inimile voastre, să vă lumineze viaţa şi să vă aducă renaşterea credinţei, speranţei şi bucuriei cu bunătate şi căldură în suflet. Hristos a înviat!”

Citeste si: Calendar Creştin Ortodox Aprilie 2021! Marile sărbători ale lunii aprilie

„Lumina şi căldura Paştelui să ne încălzeasca sufletele, să ne lumineze minţile, să ne deschidă inimile spre iubire, credinţa şi iertare.

Să fim mai buni, să ne bucurăm din plin de frumuseţea tuturor lucrurilor care ne înconjoară şi să dăruim iubire celor dragi. Sărbători Fericite!”

Citeste si: Florin Salam este distrus de durere! A murit Babi! Va pleca de urgență în SUA- bzi.ro

„Azi, in zi de sărbătoare sa coboare liniştea si pacea. Minunea invierii lui Iisus sa dainuie in inimile voastre, sa va lumineze viaţa si sa va aducă renaşterea credintei, sperantei, bucuriei cu bunătate şi căldura in suflete! Hristos a Înviat!”

Cele mai frumoase mesaje de Paște

„Lumina Sfintei Învieri sa pătrundă în sufletul si in inimile voastre bucurându-vă de minunea Învierii Domnului nostru Iisus Hristos!”

„În noaptea Învierii, când clopotele bat,/Cu lumânări aprinse, cu sufletul curat,/Să spunem împreună… Hristos a înviat!”

Citeste si: Ce semnificație are ciocnitul ouălor de Paște 2021 și care sunt regulile acestei tradiții

„Iisus să îți ierte păcatele, lacrimile Maicii Domnului să îți spele necazul din suflet, lumina Învierii să îți readucă speranța. Hristos a înviat!”

SMS-uri, felicitări și urări de Paște fericit 2021
Pască[Sursa foto: Shutterstock]

„Sărbători fericite alături de cei dragi, să aveți parte de multă căldură în suflet și în casă, bucurie în inima și multă sănătate și putere de muncă.”

„Taină învierii… ce nu am da să o primim,/Doar prin iertare și iubire o găsim,/Un gând curat și luminat, afară clopotele bat,/Hristos a înviat!”

Citeste si: Rețetă drob de miel. Care sunt secretele celui mai gustos drob de miel

„Să-ți fie viață pufoasă că un cozonac, fără griji că a unui miel, colorată că un ou de Pașți și luminoasă că Ziua învierii!”

„Ou înroșit, miel rumenit, cozonac mărit, Paște fericit!”

„Fie că sfânta sărbătoare a învierii domnului să-ți aducă cele 4 taine divine: încredere, lumina, iubire, speranța.”

„Iepurașul mustăcios/E de Paște norocos,/Nu-ți lasă cadou în ghete,/Are el alte secrete:/Pască, oul înroșit, cozonac, mielul fript/Și un Paște Fericit!”

„Umblă veste-n tot orașul cum că vine iepurașul/Să v-aducă pe-nserat/Paște bun și Luminat!

Mesaje haioase pentru Sărbătorile Pascale

„Redescoperă sentimentele sincere ce ţi se adăpostesc în suflet, fii mai bun cu cei ce au nevoie de dragoste şi sprijin şi la fel de iubitor şi plin de caldură cum numai tu ştii să fii!”

„Iepuraşul mustăcios, e de Paşte norocos. Nu-ţi lasă cadou în ghete, are el alte secrete: pască, oul înroşit, cozonacul, mielul fript şi un Paşte fericit!”

SMS-uri, felicitări și urări de Paște fericit 2021
Ouă colorate de Paște[Sursa foto: Shutterstock]

„Un iepuraş cu boticul alb, a venit la voi în prag. Să v-aducă oul roşu, care să vă umple coşul. Hristos a înviat!”

„Mai bine dau MESAJE DE PAŞTE decât să fac minute adiţionale. Mi-am dat salariul că să umplu masă de bucate tradiţionale.”

Citeste si: Sarmale de post. 10 reţete de sărmăluţe fără carne pentru Postul Paştelui 2021

„Simte-te bine de Paşte şi înfruptă-te cu bucate. Bucură-te că daltonistul când vede ouă colorate.”

„Sper să nu te ocolească iepuraşul nici anul acesta, deşi ştiu că nu ai fost atât de cuminte precum încerci să pari!”

„Un gând curat, un miel împănat, un ou înroşit, cozonac îndulcit, un vin de-ai bea, HRISTOS va Înviat!”

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cum l-a ajutat Liviu Dragnea pe socrul lui Adi Mutu să scape de închisoare? Tatăl Sandrei Bachici a stat închis 8 ani pentru trafic de droguri! Dezvăluiri exclusive

Bucurie mare în showbiz! Actorul Denis Ștefan va deveni tătic pentru a doua oară: "Bucurie nemărginită în familia noastră..."

Horoscopul zilei, 12 mai 2021. Nativii din zodia Pești închid o etapă din viața lor

Horoscop Zilnic Miercuri 12 Mai 2021: Nativii Fecioară vor avea parte de o schimbare în viețile lor

Decizie fără precedent a Rusiei la adresa României! Vladimir Putin își manifestă fățiș ostilitatea!

BOMBA! S-a aflat cine este IUBITA secreta a lui Smiley! Gina Pistol, in stare de soc. E SCANDAL imens

S-a demonstrat științific: norocul chiar există. Cum să-l atragi în viața ta

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies