Felix Bănilă, procurorul șef al DIICOT, anunță că polițiștii vor continua căutările: „Ne-am dori, din tot sufletul, să găsim fetele în viaţă”

Felix Bănilă, procurorul șef al DIICOT, speră că Alexandra și Luiza sunt încă în viață. A anunțat că vor fi continuare căutările în acest caz.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Procurorul-şef al DIICOT, Felix Bănilă, a făcut primele declarații pentru presă, legate de cazul Alexandrei Măceșanu. Tată a două fiice minore, el a declarat că vor fi continuate căutările și că speră că Alexandra și Luiza vor fi găsite în viață.

„Până la acest moment, nu avem nici măcar teste preliminare privind fragmentele osoase găsite la faţa locului. Vom face comunicări zilnice, dacă amănuntele ce pot fi date publicităţii nu periclitează ancheta. Nu neglijăm nicio pistă, nicio variantă pe care o putem afla inclusiv prin presă”, a spus şeful DIICOT.

„Ne-am dori, din tot sufletul vă spun, pentru că sunt tatăl a două fete, să găsim fetele în viaţă. Încă din 15 aprilie şi 25 iulie cele două minore au fost introduse în aplicaţia de dispariţie a minorilor şi sunt date în urmărire internaţională. (...) Până nu avem date certe că una sau alta dintre victime a fost ucisă, nu putem neglija niciun aspect”, a spus Felix Bănilă.

Citeste si: Anunțul de ultimă oră al unchiului Alexandrei, Cumpănașu, după cazul din Caracal! Fotografia neașteptată pe care a publicat-o

fara descriere

În același timp în care Alexandra era cautată de polițiști, o altă adolescentă răpită suna disperată la 112

O adolescentă de 17 ani din București a trecut printr-o experiență traumatizantă, dar care a avut un final fericit. În aceeași dimineață în care polițiștii o căutau pe Alexandra Măceșanu, fata de 15 ani din Caracal, ea cerea ajutorul polițșiștilor. Din fericire, ea a scăpat cu viață mulțumită agenților din zonă.

Adolescneta de 17 ani a fost răpită și violată de proxeneți și se afla într-o casă din București, fără a ști însă adresa exactă. Polițiștii au reușit, însă, să facă o localizare aproximativ, pe o rasă de trei kilometri, relatează Spynews. După ce ea a sunat la 112 și le-a spus agenților de polițșie tot ce știa despre zona în care se afla, ei au reușit să o găsească.
Zece polișiști s-au mobilizat și au găsit-o pe fata din București după ce au cercetat întreaga zonă. Nu a durat decât o oră până când au dat buzna în casa proxeneților, acolo unde copila era ținută fără voia ei și obligată să întrețină relații sexuale cu persoane necunoscute.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate