Femeia violată de monstrul din Caracal, rupe tăcerea: „Mi-a spus să tac că îmi dă în cap și mă omoară”

Ce spune femeia violată de monstrul din Caracal.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere


In articol:

O femeie în vârstă cu 49 de ani susține că a fost lovită și violată de către Gheorghe Dincă și a depus o plângere la Inspectoratul de Poliție din Olt o plângere pe numele celui care a recunoscut că a ucis două adolescente, au precizat pentru MEDIAFAX surse judiciare.

Potrivit unei emisiuni TV, nu femeia a fost cea care a depus o plângere la Poliție. Oamenii legii au venit acasă la familia Bradosu, din localitatea Brâncoveni, întrebând de Marilena. Apoi, femeia a fost dusă la secție, unde a povestit ce a pățit.

Citeste si: Un model a făcut un tratament de detoxifiere acasă, dar a murit câteva ore mai târziu! Ce îi dăduse medicul

Citeste si: Descoperire șocantă într-un bloc din Târgu Jiu! Femeie mumificată, găsită lângă nepoata ei

Citeste si: Fiica sexy a lui Mircea Rednic a dat lovitura ca impresar de fotbalişti! Afacerea Luanei merge din ce în ce mai bine!

fara descriere

A venit la noi la poartă și i-a spus mamei mele dacă mă lasă să mă duc la sapă la porumb. Și eu m-am urcat în mașină și m-am dus cu el. Mașina era gri, cu geamuri fumurii, nu se vedea nimic. Am stat în spate că a zis că ușa din față nu se deschide.

Am ajuns la poartă la el, am mers în grădină. Am săpat porumbii până la 12.00. Atunci a venit, m-a tras de mână, mi-a sucit mâna și m-a tras de păr și m-a băgat în casă. După aia a zis să… S-a dezbrăcat și m-a abuzat. Am țipat și mi-a spus să tac că îmi dă în cap și mă omoară”, a povestit femeia în cadrul unei emisiuni TV.

Excavator adus în curtea lui Gheorghe Dincă


Ieri, a fost adus un excavator în curtea lui Gheorghe Dincă, pentru a cerceta gropile de ciment turnate de către bărbat. Se caută centimetru cu centimetru probe în casa și în curtea lui Gheorghe Dincă, pentru a stabili exact câte persoane au fost agresate sau ucise de către el.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate