Un model a făcut un tratament de detoxifiere acasă, dar a murit câteva ore mai târziu! Ce îi dăduse medicul

Un model cunoscuta murit, după ce a făcut un tratament de detoxifiere acasă. Ce s-a întâmplat, de fapt.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere


In articol:

Un model Playboy cunoscut, Janna Rasskazova, în vârstă de 29 de ani a murit, după ce a făcut un tratament de detoxifiere acasă. Rusoaica, însă, a omis un lucru important, care i-a cauzat moarte sigură.

Poliția investighează moartea subită a modelului Playboy care, practic, ”s-a înecat și a murit”.

Janna Rasskazova, în vârstă de 29 de ani, este un cunoscut DJ din Rusia, care și-a găsit sfârșitul în locuința ei din Rusia. Alături de ea se afla un prieten.

Alexander, prietenul care se afla în locuința modelului, a mărturisit că specialistul în detoxifiere care a tratat-o acasă nu știa că ea ia și alte medicamente, conform Dailymail.

Citeste si: Schimb acid de replici între Bia și Roxana de la Puterea Dragostei: „Uite copia mea! Fata mea, mai încet...”

Citeste si: „Cadavrul găsit în pădure este al altei persoane”. Declarația care schimbă totul despre cazul Caracal

Citeste si: Cazul Sorina. Noi imagini cu fetița de 8 ani care a fost adoptată de familia din SUA: ”Este bine, fericită şi plină de speranţă”

Reporterii spun că tânăra ar fi băut mai multe zile la rând, în timp ce petrecerea, apoi și-a sunat medicul de la clinica privată pentru a o trata acasă. Alexander, prietenul care se afla în preajma ei, acasă, susține că a ”luat o picătură și a adormit„. Medicul i-a spus să nu o lase singură acasă.

Prieten: ”Respira într-un mod bizar”

După ceva timp, tânărul a mers și a trezit-o și a constatat că ”respira într-un mod bizar”. Apoi s-a ridicat din pat, a mers în bucătărie și acolo a început să se sufoce. Paramedicii, din păcate, nu au mai putut să o salveze pe tânără.

Doctorii susțin că ar fi fost ”un tratament incompatibil” care a cauzat sufocarea, apoi moartea subită. Janna Rasskazova a fost un model pentru reviste glossy și un cunoscut DJ din cluburile din Moscova, conform sursei citate.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate