“Femeile care intră în contact cu activitatea mea profesională, pleacă fericite de la mine”. Declarație inedită a unui concurent la “Vrei să fii milionar?” În această seară, de la ora 23:00, la Kanal D

Alexandru Hobincu, unul dintre concurenții ediției de astăzi, la “Vrei sa fii milionar?”, difuzată de la ora 23:00, la Kanal D, are o prezentare mai puțin obișnuită; a crescut în șase orașe și face femeile fericite, așa se descrie acesta în fața lui Teo Trandafir.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

“Mi-a plăcut dintotdeauna să călătoresc și, în jurul vârstei de 18 ani, am plecat din orașul natal. Într-un final, după cele șase orașe pe care le-am ”experimentat”, am decis să mă stabilesc în București. Când spun că fac femeile fericite mă refer la faptul că … sunt ”producător de rochii”, adică fabric și comercializez articole de îmbrăcăminte. Femeile care intră în contact cu activitatea mea profesională, pleacă fericite de la mine, iar barbații triști, pentru că ei plătesc!”, detaliază concurentul.

Însoțit de sora sa, femeia despre care concurentul spune că l-a ajutat cel mai mult în viață, Alexandru intră in febra emoțiilor din concurs. Cincisprezece întrebări îl despart pe Alex de câștigarea marelui premiu iar acesta este decis să depășească cu brio această experiență unică - “Vrei sa fii milionar?”.

Citeste si: Un cal, făcut senator? Întrebarea la care trebuie să răspundă o concurentă de la “Vrei sa fii milionar?”

Citeste si: La ce se referă denumirea de “Papageno”? Aflați care este răspunsul dat de o concurentă de la “Vrei sa fii milionar?”!

Citeste si: Teo Trandafir, amintiri din comunism, în prima ediție a noului sezon “Vrei sa fii milionar?” Debutul noului sezon, astăzi, la ora 23:00, la Kanal D!

Iată că, dacă o femeie l-a ajutat cel mai mult, de-a lungul vieții, așa cum mărturisește însuși concurentul, tot un personaj feminin îl pune în dificultate pe acesta.

În mod neașteptat, “Alice în Țara Minunilor” îi dă bătăi de cap concurentului care încearcă să răspundă corect la una dintre întrebările lui Teo Trandafir.

“Trebuie să recunosc că într-o perioadă a copilariei mele, am trecut prin fața unui teatru și era …”, rememorează concurentul în căutarea unui răspuns corect la întrebare.

Care este întrebarea care l-a pus în dificultate pe Alexandru Hobincu și, dacă a reușit el să depășească cele trei praguri pentru a deveni marele câștigător al emisiunii, aflăm în această seară, de la ora 23:00, la “Vrei sa fii milionar?”, emisiune prezentată de Teo Trandafir, la Kanal D.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate