Feriti-va de ambulanta roz a lui Borcea: lasa nevestele insarcinate! Cele mai tari bancuri aparute dupa ce o scriitoare a fost batuta de mamicile de la Gara de Nord

Isteria ambulantei care fura copii, reaparuta in ultimele zile, a avut darul de a starni un val de glume in mediul online. Iata cateva dintre cele mai bune.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere
 

Dupa ce cativa bucuresteni „au arestat” ambulanta culturala si au agresat o scriitoare, in mediul online au aparut cateva bancuri legate de isteria romanilor legata de acest fenomen.

„Politicienii romani fac si ei clarificari: Nu ambulanta neagra e periculoasa, ci duba albastra inscriptionata DNA!”.

„Catastrofa!!! Pe langa ambulante negre care lasa prin santuri copii fara organe, a aparut si ambulanta roz care umbla cu Borcea si lasa nevestele insarcinate. Share masiv!!! Aparati-va nevestele, iubitele, amantele!!!”

fara descriere

„Atentie! In Galati a aparut o ambulanta neagra care rapeste barbati. S-au semnalizat deja cateva zeci de disparitii de o noapte. Barbatii ajung dupa 24 de ore acasa, bulversati si cu memoria stearsa” (ambulanta din imagine are inscriptionat numele unei celebre case de filme pentru adulti n.r.)”.

„Parinti, fiti vigilenti! A aparut o ambulanta neagra cu numele de Teleorman care rapeste copii si le fura fondurile europene”. 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate