Fernando de la Caransebeș, prima fotografie alături de soția sa: „Mulțumim”

Fernando de la Caransebeș s-a căsătorit. Cine este femeia care l-a cucerit pe artistul care a devenit cunoscut de toată lumea datorită piesei „M-am căsătorit c-un bărbat tâmpit”.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere


In articol:

Fernando de la Caransebeș, devenit cunoscut după ce a lansat piesa „M-am căsătorit c-un bărbat tâmpit” s-a așezat la casa lui. Artistul a vorbit și despre femeia care l-a cucerit.

La începutul lunii martie, acesta și-a unit destinul cu o tânără care face parte, cel mai probabil, din aceeași biserică la care a aderat și el în urmă cu un an.

După mai mulți ani în are a avut concerte și a apărut la emisiuni TV, Fernando a uitat de această viață, iar acum și-a dedicat viața lui Iisus Hristos.

Citeste si: None, înapoi la „Puterea dragostei?”: „Are nevoie de un None...”. Cum a reacționat Bianca

Citeste si: Blestemul averii Ilenei Ciuculete. Fiii regretatei artiste, ținuți în corzi. Impas total - evz.ro

Citeste si: Prima imagine cu cea de-a doua fetiță a Gabrielei Cristea: „Seamănă cu Victoria?” Tavi Clonda a făcut-o publică

Citeste si: Roxana de la Puterea Dragostei, filmată în timp ce se schimba! Imaginile cu ea goală au fost făcute publice chiar de Bianca

„Credeam în Dumnezeu la fel cum crede orice om dar nu știam că poți să-i simți prezența. E ca un curent în tot corpul care îți aduce pace, liniște și te vindecă dacă ești bolnav. E prezența Duhului Sfânt care te învață cum să faci voia lui Isus Hristos, Domnul nostru, cum să te rogi și rugăciunea să-ți fie ascultată”, a povestit Fernando pentru WOWbiz.ro.

fara descriere

Adrian Rada, pe numele său real, a postat pe pagina sa de socializare o fotografie de la cununia civilă.

„Mulțumim lui Iisus Hristos, Domnul nostru, că ne-a unit prin taina căsătoriei”, a scris Fernando pe pagina sa, alături de fotografii.

fara descriere

Feranando de la Caransebeș vrea să deschidă o casă de rugăciune

După ce s-a pocăit, fostul cântăreţ Fernando de la Caransebeş a luat-o definitiv pe calea credinţei.

Dobraia e un cătun izolat de tehnologia drăcească.. Sătucul se află in Caras Severin. M-as bucura dacă unii dintre voi aţi înţelege mesajul lui Isus Hristos şi împreună am reuşi să deschidem o Casă Creştină de rugăciune în acest loc. O bisericuţă simplă, albă, fără icoane sau idoli falşi în ea, dar unde Isus Hristos, Domnul nostru, va lucra în tihnă!”, a notat fratele Adrian Rada, fostul Fernando de la Caransebeş.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate