Fiica cea mica a lui Vadim Tudor, in fusta scurta la parastasul tribunului! Cum s-a imbracat Eugenia

Zilele trecute s-au implinit trei ani de la moartea lui Corneliu Vadim Tudor, iar familia tribunului a mers la biserica si cimitir.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Vaduva si fiicele lui Corneliu Vadim Tudor au mers la biserica si cimitir, la trei ani de la moartea tribunului. A fost una dintre primele aparitii publice ale familie Vadim-Tudor, dupa moartea politicianului.

Interesant este ca fiica cea mica a tribunului, Eugenia, a ales o tinuta destul de lejera, formata dintr-o rochie scurta, neagra, si o poseta „in trend”. In fotografia realizata impreuna cu preotul, mezina familiei tine si telefonul de ultima generatie in mana, semn ca nu prea se poate desparti de el nici macar in astfel de momente.

De partea cealalta, Lidia, fiica cea mare, tine tabloul tatalui ei in mana si il strange la piept. Dupa moartea lui Vadim, Lidia a fost cea care a incercat sa duca mai departe misiunea politica a acestuia.

Cum arata acum mormantul lui Vadim Tudor

Mormantul lui Vorneliu Vadim Tudor contine acum mai multe strofe ale poeziei „Fa-ma, Doamne-o lacrima”, inscriptionate cu negru pe marmura alba. Peste tot monumentul este infasurat drapelul national.

fara descriere

Corneliu Vadim Tudor s-a stins din viata pe 14 septembrie 2015, la un spital din Capitala, din cauza unor afectiuni cardiace. Omul politic suferea si de diabet.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate