Fiica de suflet a Ilenei Ciuculete l-a felicitat pe Cornel Gales de ziua lui: „Sa ai grija de Ileana Ciuculete cum ai avut mereu”

Cu ocazia aniversarii acestuia, fiica de suflet a Ilenei Ciuculete l-a felicitat pe Cornel Gales.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

De ziua acestuia, fiica de suflet a Ilenei Ciuculete l-a felicitat pe Cornel Gales, care a implinit 59 de ani pe 25 iunie. Codruta Floricel, fanul numarul 1 al cantaterei de muzica populara si prietena de familie, i-a trimis un mesaj lui Gales de pe pagina „Ileana Ciuculete-In Memoriam”, pe care o administreaza. (vezi cum a fost tepuit Cornel Gales cu mii de euro)

Fiica de suflet a Ilenei Ciuculete l-a felicitat pe Cornel Gales: "Multumim pentru tot ce ai facut pentru ea!"

„La Multi Ani sanatosi, CORNEL GALEŞ! Sa fii sanatos, iubit si fericit ! Dumnezeu are grija de fiecare si tot El le randuieste pe toate!  Sa ai grija de Ileana Ciuculete cum ai avut mereu, chiar daca ea nu mai e printre noi! Multumim pentru tot ce ai facut pentru ea! La multi ani!”, a scris Codruta.

Fiica de suflet a Ilenei Ciuculete l-a felicitat pe Cornel Gales. In urma cu un an, Codruta l-a acuzat ca nu i-o dadea la telefon

Cu ocazia implinirii a 59 de ani, fiica de suflet a Ilenei Ciuculete l-a felicitat pe Cornel Gales. Acum un an, Codruta nu avea o parere buna despre Gales. „Mie rar mi-o dadea la telefon. Si din cauza lui nu am mai vorbit 2 ani de zile cu ea...am intrerupt legatura”, le-a spus Codruta unor amici.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate