Fiica lui Aurelian Preda e de negăsit! Mirela Vaida a făcut-o praf pe Ana Maria: "Mi-a fost și rușine!"

Fiica lui Aurelian Preda a dispărut fără urmă! Mirela Vaida s-a supărat pe Ana Maria Preda și a făcut declarații despre ea în direct

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Fiica lui Aurelian Preda e de negăsit de câteva zile încoace.

Ana Maria Rosa Preda ar fi trebuit să vină în emisiunea Mirelei Vaida pentru a continua dezvăluirile despre tatăl ei și despre Nicușor Iordan, bărbatul pe care îl acuză de abuz sexual. Tânăra a dispărut însă și refuză să mai răspundă la telefon.

Mirela Boureanu Vaida s-a supărat pe Ana Maria Preda și a făcut declarații despre ea la TV.

Fiica lui Aurelian Preda e de negăsit! Mirela Vaida a făcut-o praf pe Ana Maria: "Mi-a fost și rușine!"

"Tot aşteptând-o pe Ana Maria Preda să revină în emisiune, în platou, a trecut mai bine de o săptămână. Mi-a şi fost ruşine la un moment dat să vă spun că ne vedem mâine cu ea pentru că se făcea mâine şi ea nu mai venea! Acum, eu înţeleg că ea poate se simte rău, poate are o problemă medicală, poate nu... Dacă e aşa sau nu, e alegerea ei. Dacă e bolnavă, noi îi dorim sănătate din toată inima. Dar dacă nu doreşte să vină, e clar că ori are ceva de ascuns, ori cineva o opreşte să mai vină la emisiune pentru că ar ieşi prea multe lucruri la iveală", a declarat Mirela Vaida, supărată că fiica lui Aurelian Preda e de negăsit de câteva zile încoace.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate