Fiica lui Aurelian Preda e de negăsit! Mirela Vaida a făcut-o praf pe Ana Maria: "Mi-a fost și rușine!"

Fiica lui Aurelian Preda a dispărut fără urmă! Mirela Vaida s-a supărat pe Ana Maria Preda și a făcut declarații despre ea în direct

Distribuie pe:

Autor: R.L.


In articol:

Fiica lui Aurelian Preda e de negăsit de câteva zile încoace.

Ana Maria Rosa Preda ar fi trebuit să vină în emisiunea Mirelei Vaida pentru a continua dezvăluirile despre tatăl ei și despre Nicușor Iordan, bărbatul pe care îl acuză de abuz sexual. Tânăra a dispărut însă și refuză să mai răspundă la telefon.

Citeste si: Doliu şi pierdere grea în PSD! A fost răpus de Covid-19 la doar 56 de ani - evz.ro

Mirela Boureanu Vaida s-a supărat pe Ana Maria Preda și a făcut declarații despre ea la TV.

Fiica lui Aurelian Preda e de negăsit! Mirela Vaida a făcut-o praf pe Ana Maria: "Mi-a fost și rușine!"

"Tot aşteptând-o pe Ana Maria Preda să revină în emisiune, în platou, a trecut mai bine de o săptămână. Mi-a şi fost ruşine la un moment dat să vă spun că ne vedem mâine cu ea pentru că se făcea mâine şi ea nu mai venea! Acum, eu înţeleg că ea poate se simte rău, poate are o problemă medicală, poate nu... Dacă e aşa sau nu, e alegerea ei. Dacă e bolnavă, noi îi dorim sănătate din toată inima. Dar dacă nu doreşte să vină, e clar că ori are ceva de ascuns, ori cineva o opreşte să mai vină la emisiune pentru că ar ieşi prea multe lucruri la iveală", a declarat Mirela Vaida, supărată că fiica lui Aurelian Preda e de negăsit de câteva zile încoace.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Dezvăluiri fabuloase! Aurelian Preda își dorea ca fiica lui să se mărite cu Nicușor Iordan, bărbatul pe care fata îl acuză acum de abuz sexual

Fiica lui Aurelian Preda s-a îmbolnăvit după scandalul sexual cu Nicuşor Iordan! Ana Maria suferă de depresie şi anxietate!

Aurelian Preda, viață dublă: ”Inventa operații și se distra la sauna de lux de la Viena”! Nașa din Italia: Chiar vreți să știți cum a murit?

Viața neștiută a lui Aurelian Preda! La 16 ani vindea fructe în piață, după care a plecat în Italia să câștige bani

Anamaria Prodan, supriză de proporții de ziua soțului ei, Laurențiu Reghecampf. A adus-o pe cea mai importantă...

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies