Fiica lui Aurelian Preda mai are un frățior! Dezvăluirea-bombă a fost făcută chiar de mama Anamariei Rosa

Fiica lui Aurelian Preda are un frățior mai mic, care poartă chiar numele interpretului.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Povestea vieții lui Aurelian Preda pare să devină din ce în ce mai complicată. Documentarul ”Testament”, produs de Etno TV reușește să nască și mai multe întrebări. Aurelian Preda reușise în timpul vieții să-și croiască o adevărată cortină în jurul vieții personale, astfel încât nimeni nu părea să știe ce se întâmplă cu adevărat în spatele ei, deși fiecare avea câte o informație.

Puse față în față, informațiile par să se bată cap în cap. Prietenii artistului, intervievați la aproape trei ani de la moartea interpretului, nu aveau nici cea mai mică idee câți copii are acesta. Unii susțin că avea doi, alții că ar fi trei, iar Nicușor Iordan, prieten și confident al lui Aurelian Preda a declarat că știa de la acesta că are trei copii cu trei femei diferite.

fara descriere

Există totuși o certiudine: Anamaria Rosa, cea despre care se știa că este fiica lui Aurelian Preda nu este de fapt a lui. Tânăra este fiica nepoatei cântărețului, care a rămas însărcinată la 18 ani. După naștere, aceasta a rămas în grija lui Preda și a crescut în apartamentul Miei, o femeie din Italia care i-a fost prietenă apropiată cântărețului. Aceasta are, într-adevăr, trei copii, însă jură că nici unul cu Preda. Spune în schimb că a botezat-o pe Anamaria, devenindu-i, astfel, părinte spiritual.

Pe fratele Anamariei îl cheamă Aurelian

Surpriza abia acum vine. Mama biologică a Anamariei, nepoata Ica, mai are un copil. ”Ana are un frățior, îl cheamă Aurelian”, a declarat Ica pentru Etno TV. În acest moment, Anamaria a plecat în Italia la mama ei, acolo unde locuiește împreună cu aceasta și cu fratele ei mai mic.

fara descriere

Citeste si: Nicușor Iordan s-a recules la mormântul lui Aurelian Preda! Fiica acestuia îl acuză de agresiune sexuală! Ce i-a promis cântărețul ”fratelui” său

Citeste si: Șocant! Această fetiță de 13 ani a ucis un bărbat! Ce au găsit anchetatorii în cuptorul cu microunde al victimei

Citeste si: ”Anamaria Rosa NU A FOST fiica lui Aurelian Preda”! Mama biologică, o nepoată a artistului! Cel mai mare secret din viața regretatului cântăreț, scos la iveală abia acum! DEZVĂLUIRI

Toate aceste dezvăluiri par să fi tulburat apele în familia lui Aurelian Preda. Imediat după apariția filmului, Anamaria Rosa l-a acuzat pe Nicușor Iordan, fratele de cruce al tatălui ei adoptiv, că ar fi agresat-o sexual încă de acum doi ani. Nicușor Iordan și Aurelian Preda au locuit mult timp împreună, Iordan fiind văzut practic ca un unchi de Anamaria. După moartea lui Aurelian Preda, acesta a lăsat cu limbă de moarte ca Iordan să o crească pe Anamaria până la vârsta de 18 ani.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate