Nicușor Iordan s-a recules la mormântul lui Aurelian Preda! Fiica acestuia îl acuză de agresiune sexuală! Ce i-a promis cântărețul ”fratelui” său

Nicușor Iordan și-a petrecut ajunul Paștelui la mormântul lui Aurelian Preda de la Mânăstirea Dervent.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Nicușor Iordan a mers la mormântul ”fratelui” său, Aurelian Preda cu o zi înainte de Paște. În imagini, el apare singur. Până acum, la fiecare descindere la Mânăstirea Dervent, el a fost însoțit de Anamaria Rosa, fiica adoptivă a lui Aurelian Preda. După doar câteva zile, în presă apăreau primele informații legate de o presupusă plângere a fetei împotriva cântărețului pentru agresiune sexuală.

fara descriere

”Astăzi s-a împlinit a XXXI-a lună de când este la Ceruri fratele drag Aurelian Ion Preda. I-am aprins lumină la mormânt și i-am spus că așa cum i-am fost aproape în ultimii ani din viață, ani, luni, zile și nopți, când se lupta cu bolile și cu suferința, voi fi în continuare un frate de nădejde care-l va apăra atât cât voi putea de cei însetați de a-i face rău, pentru că știu cu adevărat ce mare HAR de la Tatăl nostru a avut. Odihnește-te în pace OM ales!”, a scris Nicușor Iordan, parcă știind ce urma să se întâmple câteva zile mai târziu.

Citeste si: Noi detalii cutremurătoare! Ce i-a făcut Nicușor Iordan fiicei lui Aurelian Preda după ce a abuzat-o sexual

Citeste si: ”Anamaria Rosa NU A FOST fiica lui Aurelian Preda”! Mama biologică, o nepoată a artistului! Cel mai mare secret din viața regretatului cântăreț, scos la iveală abia acum! DEZVĂLUIRI

Citeste si: Prietenul lui Răzvan Ciobanu: "Dacă voia să se sinucidă, nu..."

Nicușor Iordan: ”Nu am abuzat sexual pe nimeni”

fara descriere

Nicușor Iordan a respins orice acuzație lansată în spațiul public și nu crede că Anamaria Rosa are vreo implicare în acest scandal. ”Oameni buni! Vă aduc la cunoștință că acuzațiile ce planează asupra mea în media sunt total neadevărate și le resping categoric. Nu am abuzat sexual pe nimeni, nu m-am îndepărtat de Dumnezeu și de valorile creștine, fiind cel mai probabil un plan de denigrare a mea. Voi formula o sesizare penală față de persoana sau persoanele care se fac vinovate! Doamne ajută”, a scris Nicușor Iordan.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate