Fiica lui Corneliu Vadim Tudor, aparitie WOW la o petrecere! Jeni s-a deghizat intr-o asistenta provocatoare! FOTO

Jeni, fiica lui Corneliu Vadim Tudor, a fost invitata la o petrecere unde i-a surprins pe ceilalti invitati cu o tinuta provocatoare.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Jeni este fiica lui Corneliu Vadim Tudor, fiind sora mai mica a Lidiei, care incearca sa-i calce pe urme tatalui ei, preluand, la un moment dat, conducerea revistei „Romania Mare”. In schimb, mezina Jeni este mai preocupata de viata mondena. (vezi cum arata noul iubit al lui Jeni)

Fiica lui Corneliu Vadim Tudor. Jeni a avut ea mai inspirata tinuta

O dovada in acest sens o reprezinta si o fotografie recenta, in care Jeni a fost surprinsa la o petrecere, alaturi de prietenele ei. Acestea au decis sa se deghizeze la cheful care a avut loc intr-un club, iar fiica lui Vadim a ales cea mai inspirata tinuta, imbracandu-se intr-o uniforma de asistenta sexy.

Fiica lui Corneliu Vadim Tudor. Jeni a facut Facultatea de Jurnalism

Jeni, fiica lui Corneliu Vadim Tudor, se pregateste pentru o cariera in jurnalism, pentru ca a absolvit Facultatea de Jurnalism a Universitatii Spiru Haret. Ea a facut si un curs de make-up, nefiind exclus ca mezina politicianului decedat in 2015 sa-si deschida un salon de infrumusetare.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: