Fiica lui Dorel din reclame a ajuns la vârsta primei iubiri! Uite-o pe Andreea alături de băiatul de care e îndrăgostită!

Amicii Andreei au aflat că fiica lui Dorel din reclame a ajuns la vârsta primei iubiri.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

E clar că fiica lui Dorel din reclame a ajuns la vârsta primei iubiri. Actorul Aurel Boata a devenit celebru în toata Romania acum 10-11 ani, când a apărut în mai multe reclame la coniac, interpretându-l pe muncitorul Dorel. Acesta era mereu luat la mişto de colegii săi de şantier, cu replici de genul "Dorele, ne mişcăm şi noi mai cu talent?”

Citeste si: Celebrul Dorel dadea cu sapa in reclame, dar fiica sa a ajuns sa cante la vioara in catedrala! Uite cum arata fiica de 18 ani a actorului Aurel Boata!

Citeste si: FOTO Actorul care-l joaca pe "Dorel" intr-o reclama celebra a fugit cu familia la mare!

Citeste si: FOTO Celebrul "Dorel" din reclama la coniac isi prezinta familia! Uite cum arata Aurel alaturi de sotie si de fata lui!

Fiica lui Dorel din reclame a ajuns la vârsta primei iubiri. Andreea e studentă la Universitatea Naţională de Muzică 

Ulterior, Aurel Boată şi-a continuat cariera în domeniu, fiind cascador în mai multe filme, dar şi instructor la un centru de echitaţie. "Dorel” are o fiică, Andreea, de care este tare mândru, aceasta fiind studentă în anul 1 la Universitatea Naţională de Muzică, instrumentele sale preferate fiind pianul şi vioara. (vezi cum a fost la petrecerea de majorat a Andreei)

fara descriere

Fiica lui Dorel din reclame a ajuns la vârsta primei iubiri: "Sunteţi două flori îmbobocite" 

Nu mai e un secret că fiica lui Dorel din reclame a ajuns la vârsta primei iubiri. De câteva luni, Andreea are un iubit, pe care l-a prezentat recent şi familiei sale. Este prima relaţie sentimentală serioasă a Andreei, care a fost preocupată mai mult de studiul muzicii. “Doi frumoşi... Sunteţi două flori îmbobocite, vă pup şi vă iubesc mult”, le-au transmis amicii celor doi.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate