Fiica lui Ion Ţiriac a făcut un gest obscen la restaurant! Uite-o pe frumoasa Ioana cum îşi arată degetul mijlociu!

Amicii Ioanei au văzut că fiica lui Ion Ţiriac a făcut un gest obscen la restaurant.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Nu mai e un secret că fiica lui Ion Ţiriac a făcut un gest obscen la restaurant. Ioana a fost la o petrecere şi, la un moment dat, un amic a dorit să o fotografieze în timp ce se afla la masă cu un alt prieten.

Citeste si: Ion Ţiriac a fost invitat de preşedintele SUA la un grătar în casa acestuia: “Puneam nişte cârnaţi la fript şi jucam fotbal american”

Citeste si: Fiica lui Ion Ţiriac arată senzaţional în costum de baie! Frumoasa Ioana face senzaţie pe plajele din Miami! FOTO

Citeste si: Ion Ţiriac va ridica un cartier de lux în zona Romexpo! Este cel mai mare proiect imobiliar al miliardarului! DEZVĂLUIRI

Fiica lui Ion Ţiriac a făcut un gest obscen la restaurant. Ioana avea alături o sticlă cu şampanie 

fara descriereParcă deranjată că a fost întreruptă din dicuţie, Ioana Ţiriac i-a arătat degetul mijlociu fotografului, care a imortalizat momentul. Întâmplător sau nu, Ioana avea alături o sticlă cu şampanie. (vezi cum arată casa în care s-a născut Ion Ţiriac)

 

Fiica lui Ion Ţiriac a făcut un gest obscen la restaurant. Miliardarul are trei copii

E clar că fiica lui Ion Ţiriac a făcut un gest obscen la restaurant. Miliardarul are trei copii, pe Ion Ion (39 de ani), care provine din relaţia cu manechinul american Mikette von Issenberg, Ioana (18 ani) şi Karim (21 de ani), aceştia din urmă din relaţia cu ziarista egipteană Sophie Ayad.

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate