Ion Ţiriac a fost invitat de preşedintele SUA la un grătar în casa acestuia: “Puneam nişte cârnaţi la fript şi jucam fotbal american”

Ion Ţiriac a fost invitat de preşedintele SUA la un grătar în casa lui John Fitzgerald Kennedy.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Nu mai e un secret că Ion Ţiriac a fost invitat de preşedintele SUA la un grătar. Miliardarul a vorbit despre perioada tinereţii, când era verificat de Securitate după călătoriile pe care le făcea în America în calitate de sportiv. "Până și în SUA știau de ce mă duc acasă la președintele Kennedy”, a declarat Ţiriac la Antena 3. (vezi cât de sexy este fiica lui Ţiriac în costum de baie)

Citeste si: Ion Ţiriac va ridica un cartier de lux în zona Romexpo! Este cel mai mare proiect imobiliar al miliardarului! DEZVĂLUIRI

Citeste si: Ion Ţiriac şi-a completat colecţia de maşini cu un automobil fabricat în 1935! Miliardarul l-a restaurat timp de un an, iar rezultatul este excepţional! FOTO

Citeste si: Fosta iubită a lui Ion Ţiriac arată fabulos la 49 de ani! Sophie Ayad, care i-a dăruit doi copii miliardarului, este într-o formă fizică de excepţie!

Ion Ţiriac a fost invitat de preşedintele SUA la un grătar: "Tovarășu' Țiriac, ați fost la Washington. Ce ați făcut?"

“Când am venit înapoi, în anii '60, m-au luat '- Tovarășu' Țiriac, ați fost la Washington. Ce ați făcut? - Cum ce-am făcut? Am jucat tenis. - Nu, nu, dar ați văzut pe cineva? - Erau câteva mii acolo pe care i-am văzut. Or fi fost și de la ambasadă... - De ce n-ați scris că ați fost acasă la Kennedy?...Până şi cei din SUA ştiau că mă duc acasă la Kennedy”, a mai spus Ţiriac.

Ion Ţiriac a fost invitat de preşedintele SUA la un grătar: “De 5 ani tot mergeam. Până şi CIA ne ştiau" 

Pe vremuri, Ion Ţiriac a fost invitat de preşedintele SUA la un grătar. “De 5 ani tot mergeam. Mâncam cârnaţi, puneam nişte cârnaţi la fript şi jucam fotbal american. Până şi CIA ne ştiau", a spus Ion Ţiriac despre relaţia apropiată pe care a avut-o cu John Fitzgerald Kennedy. Acesta a fost preşedintele SUA din 20 ianuarie 1961 până pe 22 noiembrie 1963, când a fost asasinat la Dallas.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: