Fiica lui Mircea Geoana nu se mai intoarce in Romania! Dupa ce a studiat medicina la Philadelphia, frumoasa Ana s-a mutat in Los Angeles!

E clar ca fiica lui Mircea Geoana nu se mai intoarce in Romania, aceasta dorind sa-si construiasca o cariera peste Ocean.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Desi a terminat facultatea din America, fiica lui Mircea Geoana nu se mai intoarce in Romania. Ana a absolvit Medicina, in aceasta vara, la Universitatea Pennsylvania, din Philadelphia, dar nu va reveni in tara pentru a profesa. (vezi cum a sarbatorit Ana dupa ce a absolvit facultatea)

Fiica lui Mircea Geoana nu se mai intoarce in Romania. In California va avea mai multe oportunitati

Ea a luat decizia sa se mute la Los Angeles, considerand ca in California va avea mai multe oportunitati pentru cariera ei. Ea si-a anuntat prietenii ca a luat aceasta decizie, acestia felicitand-o si urandu-i succes.

Fiica lui Mircea Geoana nu se mai intoarce in Romania. Ana a sarbatorit intr-un club din Santa Monica

Se pare ca fiica lui Mircea Geoana nu se mai intoarce in Romania. Ajunsa la Los Angeles, Ana s-a acomodat deja cu viata din California, ducandu-se la o petrecere organizata intr-un club din Santa Monica. „M-am mutat in LA”, le-a transmis Ana amicilor, care a sarbatorit cu un cocktail.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: