Fiica lui Nicolae Guță și-a tatuat numele tatălui ei pe spate! Cum arată acum tânăra?

Maria, fiica lui Nicolae Guță, și-a tatuat numele tatălui ei pe omoplat.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Moda tatuajelor a prins puternic în familia lui Nicolae Guță. Maria, fiica manelistului, și-a tatuat numele ei și al tatălui ei pe tot spatele.

fara descriere

E vrba de un desen care este format din trei tradafiri, uniți prin lanțuri, cel din mijloc fiind de culoare roz. Ceilalți doi, fiecare pe câte un omoplat, au deasupra două nume: Nicolae și Mariana.

A fost probabil dovada supremă de iubire pe care fiica lui Guță i-a putut face tatălui ei, respectiv un desen pe care să-l poarte cu ea toată viața.

Citeste si: Culiță Sterp a făcut-o praf pe Mirela Vaida în direct! Scandalul cu Emily Burghelea nu este singular! DEZVĂLUIRI

Citeste si: REVOLTĂTOR Fiul Nicoletei Guță a ajuns să-și bată joc de Gică Hagi! Vezi motivul incredibil pentru care băiatul “Reginei manelelor” a râs de „Regele” fotbalului românesc!

Citeste si: Răzvan Simion a fost făcut praf: “Se gudura pe lângă Nicolae Guță și alți câțiva fachiri ai textelor de gang în care aleasa inimii trebuie abordată "pe la spate, pe la spate”

Fiica lui Nicolae Guță și-a tatuat numele tatălui ei pe spate! Ce scrie pe fața manelistului?

Și Nicolae Guță s-a tatuat, însă într-un loc mult mai vizibil: pe frunte. Inițial, el și-a scris pe cap ”Niculae”, însă a ajuns subiect de amuzament pentru că s-a crezut că și-a greșit numele, pe el chemându-l ”Nicolae”.

fara descriere

Ulterior, Nicolae Guță a revenit un un text explicativ: ”Iubirea vieții mele, iubitul meu tată, Niculae”. Așadar, misterul s-a lămurit: Niculae era tatăl manelistului.

fara descriere

Tradiția tatuajelor dedicate tatălui a ajuns acum și la copiii lui Guță, care au de ce să le fie recunoscători acestuia. Manelistul nu a fost un tip prea fidel în relația cu femeile din viața lui, însă atunci când a fost vorba de copiii lui, Guță a știut mereu să aibă grijă de aceștia și să le clădească un viitor.

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate