Fiica lui Radu Beligan a anulat un spectacol pe al carui afis se afla fotografia tatalui sau: “Susaneaua ilegala si imorala, facuta pe spinarea Tatii, nu mai are loc!”

Recent, fiica lui Radu Beligan a anulat un spectacol sustinut de Dan Puric, deoarece organizatorii au pus pe afis si fotografia actorului decedat in 2016.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Zilele trecute, fiica lui Radu Beligan a anulat un spectacol ce urma sa fie organizat la Timisoara, o conferinta tinuta de actorul Dan Puric. Pe afisul evenimentului, organizatorii au pus, pe langa poza lui Puric, si una a lui Radu Beligan, actorul decedat in 2016. “Ce cauta numele si fotografia tatalui meu pe acest afis, fara acordul mostenitorilor? Rog raspuns urgent”, a reactionat Anamaria, fiica lui Radu Beligan, care locuieste in Australia. (vezi cine este mostenitoarea secreta a lui Radu Beligan)

Fiica lui Radu Beligan a anulat un spectacol: "Numele Tatii folosit abuziv, fara acordul mostenitorilor”

“Inca un exemplu de legalitate “a la Romanika”! Numele Tatii folosit abuziv, fara acordul mostenitorilor”, a mai spus Anamaria. Ea a mai reactionat si in februarie, atunci cand a aflat ca rudele sale vor sa instraineze, la o licitatie, mai multe bunuri lasate mostenire de Radu Beligan, spunand ca nu exista acordul tuturor mostenitorilor.

Citeste continuarea materialului pe stirilekanald.ro

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate