Radu Beligan are o mostenitoare secreta! Femeia care a stat alaturi de marele actor in ultimii 10 ani de viata detine un sfert din averea lui Beligan! | EXCLUSIV

Scandalul licitatiei prin care se vand obiecte ce au apartinut marelui actor dezvaluie ca Radu Beligan are o mostenitoare secreta, pe Mona Radu.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Marele actor, decedat in 2016, la 97 de ani, a avut patru copii, pe Anamaria, Lamia, Raluca si Alexandru, dar Radu Beligan are o mostenitoare secreta. Este vorba despre scriitoarea Mona Radu, care a fost alaturi de Beligan in ultimii ani de viata ai acestuia. (vezi cum arata stranepoata din Australia a lui Radu Beligan)

La fiecare spectacol de teatru, Mona Radu il insotea pe Beligan pe scena, tinandu-l de brat. Fiicele lui Radu Beligan sunt protagonistele unui scandal care a izbucnit dupa vestea ca Lamia si Raluca au fost de acord cu organizarea unei licitatii la care se vor vinde mai multe obiecte ce au apartinut marelui actor. Aflata in Australia, Anamaria Beligan i-a reamintit Lamiei ca mai exista o  mostenitoare a averii tatalui lor.

Citeste continuarea materialului pe stirilekanald.ro

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: