Fiica lui Vali Vijelie gonește pe autostradă! Cu cât a condus fiica artistului

Fiica lui Vali Vijelie a primit în dar o mașină scumpă. recent, ea ar fi condus cu o viteză peste limită.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere


In articol:

  Recent, fiica lui Vali Vijelie ar fi condus cu o viteză destul de mare, peste limită, pe autostradă. Având în vedere că permisul este ”proaspăt”, fiica artistului ar fi încercat să vadă cum e să „gonească„ pe autostradă.

  Cati a fost plecată la mare zilele trecute, iar fiica cântărețului chiar notase pe rețelele de socializare, în dreptul unei fotografii: ”Puțin grăbită?”.

  În bordul autoturismului apărea viteza de 217 km/h, semn că i-ar plăcea adrenalina.

  Fiica lui Vali Vijelie a primit o mașină scumpă

  Vali Vijelie este foarte mândru de familie lui. Fiica sa, Cati, a luat din prima bacalaureatul anul acesta, în sesiunea din vara anului trecut, iar acest lucru i-a bucurat pe toţi.

  Apoi, vara a trecut, iar cântăreţul a băgat mâna adânc în buzunar şi i-a achiziţionat fiicei sale o maşină nu tocmai ieftină. Foarte iubitor şi implicat ca tată, Vali Vijelie a mărturisit că fiica lui are voie să meargă cu maşina, dar atunci când are cursuri, să nu o parcheze în faţa şcolii.

  ”I-am cumpărat o maşină fetei mele. Dar i-am spus să nu o parcheze acolo, la şcoală, ci mai departe. I-am zis: nu e a ta. E cadou de ziua ta. I-am explicat că un profesor munceşte o viaţă întreagă şi nu îşi permite o maşină aşa”, a povestit Vali Vijelie.

  De asemenea, Vali Vijelie vrea ca pruncii să fie chibzuiţi şi ascultători şi să ştie să-şi câştige, încă de mici, locul: ”Leul de pe stradă când ajunge acasă se face o pisicuţă mică. Un motănel foarte frumos, bun. Cine mă ascultă şi face cum spun eu, recompensez. Cine nu ascultă nu primeşte nimic, chiar dacă am de unde. Trebuie să dai rezultate. Mă refer la copii”.

  Galerie foto  Urmatorul articol
  Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
  Setari de confidentialitate