Fiica soților Șărămăt, prima reacție după ce a apărut filmarea cu Sorina! Adelina plânge în hohote: "Domnilor Săcărin, veți plăti scump! Ce i-ați mai promis dacă face clipul ăla?"

Adelina, "sora" Sorinei, s-a filmat în timp ce transmite un mesaj soților Săcărin. Tânăra nu crede că Sorina a făcut e bună voie clipul în care povestește cât este de fericită în America

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

In articol:

Fiica soților Șărămăt, prima reacție după ce a apărut filmarea cu Sorina în America.

Adelina, fiica soților Șărămăt, s-a filmat la rândul ei și a transmis un mesaj soților Săcărin, familia care a adoptat-o pe Sorina și a dus-o în America. Tânăra plânge și promite că ea și familia ei nu vor renunța la Sorina, indiferent de jocurile pe care le fac părinții adoptivi ai fetei.

fara descriere

"Domnilor Săcărin, să știți că tocmai am primit videoclipul Sorinei! Să știți: Sunteți niște... nu știu cum să vă numesc, că nu sunteți oameni! Ce spune Sorina în videoclipul ăla este o minciună. Se vede că a învățat totul ca pe o poezie și mai stă să se gândească dacă este adevărat. Stați liniștiți, dacă mai e dreptate în România, veți plăti scump. Traumatizați fata de 5 luni de zile! Nu o să renunțăm!

Fiica soților Șărămăt, prima reacție după ce a apărut filmarea cu Sorina! Adelina plânge în hohote

Orice am primi! Până nu dăm ochi în ochi cu Sorina, nu o să renunțăm! Sunt niște texte învățate, o poezie proastă scrisă de voi! Nu o să credem o clipă! Sorina le-a spus domnul și doamna Șărămăt... O aberație! Cu siguranță Sorina vrea cu siguranță să vină la mami și la tati. Ce i-ați mai promis? Că, dacă face videoclipul acela, o veți lăsa să vorbească cu noi? Nu sunteți oameni!", spune Adelina plângând în hohote.

fara descriere

Ce spunea Sorina în videoclipul transmis din America

„Doamna şi domnul Mariana şi Vasile Şărămăt,Mulţumesc că m-aţi crescut până la 8 ani. Sunt bine în familia asta, ei mă iubesc, şi eu pe ei îi iubesc. Mă îngrijesc, îmi dau de mâncare, am haine, mă îmbrac frumos, profesoarele la şcoală sunt foarte drăguţe, şcoala e foarte bine, fac pian, fac înot, fac gimnastică, îi iubesc pe ei şi ei pe mine.

Citeste si: Sorina, fetița adoptată în America din Baia de Aramă, a transmis un mesaj video pentru asistenții maternali: „Dacă nu mai spuneţi prostii, o să venim la voi în vizită”

 

Mă cheamă şi pe mine Săcărin şi vă rog să nu mai ziceţi prostii. Dacă nu mai ziceţi prostii, o să venim la voi în România, în vizită“, spune Sorina în filmuleţul publicat pe Facebook pe o jurnalistă.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate