Fiica vitregă a lui Cornel Galeș, dedicație pentru Philip de la ”Puterea Dragostei”, de 1 Mai!

Sasha, frumoasa fiică a Vivianei, fosta iubită a regretatului Cornel Galeș, a avut parte de un 1 Mai în care s-a gândit la un singur lucru: cum să îl aducă pe Philip de la ”Puterea Dragostei” alături de ea.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere


In articol:

Sasha Mănțoiu are 21 de ani și, până de curând, era logodită. Credea că și-a găsit jumătatea, dar, pare-se, se înșelase... Acela a și fost momentul în care și-a dat seama că are nevoie de o altă relație, așa că, după ce a urmărit emisiunea ”Puterea Dragostei”; și-a dat seama că soluția ei este... la îndemână.

Citeste si: Sasha, fiica fostei iubite a lui Cornel Galeș, vrea să îi îndeplinească ultima dorință: ”Cornel îmi tot zicea să mă duc la Puterea Dragostei”

Citeste si: Scandal uriaș la înmormântarea lui Cornel Galeș! WOWbiz.ro are toate detaliile EXCLUSIV

Citeste si: Ce pregătiri se fac pentru înmormântarea lui Cornel Galeș! Avem toate detaliile Exclusiv

Petrecând singurică de 1 Mai, Sasha și-a găsit timpul necesar pentru a analiza sentimentele care o încearcă. Și, stând aproape dezbrăcată pe balcon, cu o carte în mână, a lăsat, pentru câteva minute cititul pentru a visa cu ochii deschiși. ”Da, clar îmi place de Philip de la ”Puterea Dragostei”. Mi-ar plăcea să ajung acolo pentru el, o să fac tot ce pot penstru asta. Nu îmi place când îl văd că tot plânge din cauza lui Bernadett, așa că o să îl tratez eu. O să vadă că o relați înseamnă zâmbete și distracție, nu plânsete și depresie”; ne-a spus Sasha. Mai mult decât atât, recunoaște focoasa brunetă, cum a petrecut singură, i-ar fi plătus să aibă, totuși, și un companion. ”Mi-ar fi plăcut să fie Philip lângă mine, aici, pe balcon. Ne-am fi distrat de minune, chiar mai bine decât în vreun club, la malul mării. Dar, dacă pun eu mâna pe el, sigur va vrea să stea, cu mine, în balcon”, ne-a mai spus, chicotind, Sasha, fiica vitreagă a lui Cornel Galeș.

fara descriere

Sasha vrea la ”Puterea Dragostei” la îndemnul regretatului Cornel Galeș

 

”Cornel (Galeș, n.red) îmi tot spunea să merg la Puterea Dragostei. Nu aveam cum, eram într-o relație pe atunci... Nu se putea, totuși, nu ar fi fost cinstit. Dar, de curând, am decis să ne despărțim, așa că am decis să iau în considerare ultima dorință a lui Cornel pentru mine”, ne-a spus, în exclusivitate, sexy-bruneta Sasha.

fara descriere

”Ca să fiu sinceră, am pus ochii pe unul dintre băieți. Philip mi se pare chiar interesant... E adevărat, am văzut că fetele se tot încaieră pentru el, dar eu nu voi ajunge să lupt, la propriu, așa cum fac ele. Eu am o altă armă, sarcasmul, e mult mai bună și, cred eu, va face diferența”, ne-a mai spus Sasha, sperând, din tot sufletul, ca, cât de curând, să fie invitată în emisiunea ”Puterea Dragostei”. ”Poate așa îmi voi găsi jumătatea, că asta îmi doresc. Îmi place să am o relație stabilă”, a mai explicat Sahsa, sexy puștoaica de 21 de ani care vrea la ”Puterea Dragostei”

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate