Filmarea INCREDIBILĂ găsită de familia Șărămăt în mobilul Sorinei: ”Telefonul Sorinei încă este o cutie cu surprize!” VIDEO EXCLUSIV

Familia Șărămăt, asistenții maternali care au crescut-o 7 ani pe Sorina, fata adoptată în America, a publicat o înregistrare în care fata o numește ”mamă” pe Mariana Șărămăt.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca


In articol:

Rămasă fără Sorina, adoptată de familia Secărin, care a plecat în vara trecută în Statele Unite, familia Șărămăt continuă să spere că fetița de 8 ani pe care ei au crescut-o în ultimii 7 ani se va reîntoarce în vila familiei din Baia de Aramă. Speranțele lui Vasile și ale Marianei Șărămăt se pun în Tribunalul București, care pe 21 octombrie a acceptat redeschiderea procesului privind anularea adopției, după depunerea unor falsuri la dosar.

Citeste si: INCREDIBIL! Ce a ajuns să facă Sorina în America, la noua ei familie adoptivă? Sorina a fost filmată făcând gesturi cu tentă sexuală sau imitând fumatul! ”E scandalos până la cer!” EXCLUSIV

Citeste si: Cazul Sorina! Ce au spus asistenții maternali despre fetița pe care au avut-o în grijă timp de 7 ani: „Va fi traumatizată”

La finalul anului trecut, Sorina a apărut într-o înregistrare realizată în America în care fata solicita soților Șărămăt, cărora li se adresa cu ”domnul și doamna Șărămăt”, să ”înceteze cu prostiile” dacă vor ca ea să îi viziteze atunci când va reveni în România! WOWbiz.ro a stat atunci de vorbă cu Vasile Șărămăt despre clipul în care Sorina li se adresează și le spune să nu mai vorbească "prostii". 

Citeste si: Dezvăluiri explozive: Cine este în spatele campaniei negative împotriva PNL? - evz.ro

Citeste si: Bill Gates a anunţat data când se va termina pandemia de COVID-19. “Oamenii ar trebui să înțeleagă…” - bzi.ro

Cazul Sorina. Filmarea incredibilă cu Sorina găsită în telefonul ei mobil de familia Șărămăt

"Am văzut și noi filmarea aceea, se vede de la o poștă că e o făcătură, au pus-o pe Sorina să spună așa ceva ce nici un om mare n-ar putea să spună... Cum ar putea vreodată fata noastră sa ne spună nouă "doamnă și domnule Șărămăt", când noi am crescut-o și o iubim ca pe ochii din cap?! Este evident că familia Săcărin se teme de rezultatul procesului redeschis la Tribunalul București privind anularea adopției și că încearcă astfel să ne determine să renunțăm la demersurile noastre în justiție. Mesajul e simplu: "Nu mai continuați cu procesul și dezvăluirile și poate vine Sorina în vizită pe la voi". Nu o sa meargă cu noi, noi mergem înainte cu Dumnezeu și cu încredere în justiție. Sorina e fata noastră și nădăjduim că se va întoarce în familia noastră, unde a fost fericită", a declarat atunci Vasile Șărămăt în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

După sărbători, destul de triste ținând cont că au fost primele fără Sorina, familia Șărămăt - prin vocea lui Dan, băiatul cel mare al familiei - a postat o înregistrare emoționantă găsită în telefonul Sorinei, în care fata o numește ”mamă” pe Mariana Șărămăt, asistenta maternală care a crescut-o timp de 7 ani. 

”Telefonul Sorinei încă este o cutie cu surprize!
Aseară am găsit in el un video in care ea le prezenta pe mama și surioara ei, Andreea.
L-am postat că poate o sa îl vadă și mincinoasa de psiholoagă de la IML Craiova, care spunea ca Sorina nu o considera pe Andreea sora ei, doar prietena și colega ei, nu soră! Sperăm sa fie trasă la răspundere pentru declarațiile mincinoase!”, a notat Dan Șărămăt. 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Oana Zăvoranu o aseamănă pe Anda Adam cu Nicolae Guță

Se întâmplă în toate magazinele din România: NU e corect! Toți românii trebuie să știe acest lucru

Surpriză de proporții! O super vedetă a semnat cu Kanal D! Va fi implicată într-un mega proiect: „Cu siguranță au contat și rugaciunile”

Fiica soților Șărămăt, prima reacție după ce a apărut filmarea cu Sorina! Adelina plânge în hohote: "Domnilor Săcărin, veți plăti scump! Ce i-ați mai promis dacă face...

Asistenții maternali care au crescut-o pe Sorina i-au cumpărat fetei loc de casă în Baia de Aramă! Familia Șărămăt speră ca judecătorii să anuleze adopția FOTO EXCLUSIV

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies