Filme de Ziua Îndrăgostiților, 14 februarie 2021. Topul celor mai romantice filme pe care le puteți viziona în doi de Valentine's Day

Filme de Ziua Îndrăgostiților 2021. Topul celor mai romantice filme de văzut în cuplu, de Valentine's Day.

Autor: Elena Popescu

In articol:

Filme

de Ziua Îndrăgostiților 2021. Topul celor mai romantice filme pe care le puteți vedea împreună de Ziua Îndrăgostiților.

Filme de Ziua Îndrăgostiților 2021. A Star Is Born

Valentine's Day nu ar fi sărbătorit complet fără un film romantic pe care să îl vizionați alături de persoana iubită. Așa că noi v-am pregătit un top al celor mai frumoase filme romantice pe care le puteți vedea în această seară deosebită.

Citeste si: Mesaje, SMS-uri, felicitări de Ziua Îndrăgostiților 2021. Cele mai frumoase urări și declarații de dragoste de Valentine's Day

S-a născut o stea (original în engleză A Star Is Born) este un film muzical de dragoste din 2018, produs și regizat Bradley Cooper, marcând debutul său regizorial. S-a născut o stea este un remake al filmului din 1937 cu același nume, și îi prezintă în rolurile principale pe Cooper și Lady Gaga.

Jackson Maine, un faimos cântăreț de muzică country ce se luptă în particular cu o dependență gravă de alcool și droguri, cântă la un concert din California. Sprijinul lui principal este Bobby, managerul și fratele lui vitreg mult mai în vârstă. După spectacol, Jackson intră într-un bar pentru travestiți și o urmărește pe Ally, o chelneriță și cântăreață-compozitoare, cum interpretează piesa „La Vie en Rose”.

Jackson se declară uimit de talentul acesteia; cei doi își petrec seara împreună, discutând. Ally îi dezvăluie problemele pe care le-a întâmpinat în încercarea de a-și înființa o carieră muzicală profesională. Astfel se înfiripă o poveste de dragoste între cei doi.

Citeste si: Cum să petreci Valentine's Day în pandemie. 10 idei pentru a celebra Ziua Îndrăgostiților în 2021

Filme de Valentine's Day. The Lake House

The Lake House este un film romantic american cu Keanu Reeves și Sandra Bullock. Fimul se bazează pe povestea dintre o doctoriță singuratică, care îi scrie scrisori arhitectului decepționat care locuiește în fosta ei casă, dar descoperă că unul dintre ei trăiește cu doi ani în urmă.

Filme de Ziua Îndrăgostiților 2021. Love Actually

Pur și simplu dragoste (titlu original Love Actually) este un film britanic din 2003 creat în genurile comedie, romantic, dragoste. Scenariul prezintă diferite aspecte ale iubirii prin prezentarea a zece povești separate care implică o mare varietate de personaje, mai multe dintre ele fiind interconectate.

Citeste si: Valentine's Day, 14 februarie. Vezi cum se sărbătorește Ziua Îndrăgostiților în România, dar și în alte țări ale lumii

Every Day

Bazat pe aclamatul roman "Every Day", un bestseller New York Times scris de David Levithan, filmul cu același nume spune povestea lui Rhiannon, o adolescentă de 16 ani care se îndrăgostește de o entitate misterioasă, pe nume "A", care ocupă involuntar, dar inevitabil, în fiecare zi, corpul unui alt adolescent.

Simțind că între ei se stabilește o legătură incredibil de puternică, Rhiannon și A se străduiesc să se regăsească în fiecare zi, fără să știe ce sau pe cine va aduce ziua următoare. Cu cât cei doi se îndrăgostesc mai tare unul de celălalt, cu atât mai mult consecințele acestei iubiri în care la fiecare 24 de ore partenerul este altcineva (și totuși același), apasă mai tare asupra lor, obligându-i pe Rhiannon și A să ia cea mai grea decizie din viața lor.

One Day

ONE DAY este o dramă romantică, adaptarea pentru marele ecran aparținându-i lui David Nicholls, după romanul său, One Day.

După ce au fost împreună o singură zi, pe 15 iulie 1988, ziua absolvirii facultății, între Emma Morley (Anne Hathaway) și Dexter Mayhew (Jim Sturgess) se înfiripă o prietenie care va dura o viață. Ea este o fată provenită din clasa muncitoare, cu principii și ambiții, care visează să facă lumea mai bună. El este un playboy dintr-o familie înstărită, care visează că lumea va fi terenul lui de joacă.

În cele două decenii care au urmat, cei doi își trăiesc relația prin intermediul mai multor zile de 15 iulie. Împreună sau separat, îi vedem pe Dex și Em prieteni la bine și la greu, cu speranțe și vise năruite, cu clipe fericite sau cu lacrimi în ochi.

Undeva de-a lungul acestei călătorii, cei doi își dau seama că ceea ce căutau și sperau fusese acolo pentru ei dintotdeauna. Pe măsură ce semnificația acelei zile din 1988 li se dezvăluie, ce doi încep să priceapă natura iubirii și a vieții.

Citeste si: O mamă din Iași și-a băgat fetița în mașina de spălat a filmat-o cum se "învârte"- bzi.ro

Filme de Valentine's Day. If I Stay

Mia este o violoncelistă talentată în vârstă de 17 ani, cu o familie iubitoare și un iubit minunat, Adam. Ea nu trebuie decât să aleagă dacă va merge la New York pentru a studia la Julliard sau daca va rămâne în Oregon cu cei dragi.

Însă, într-o dimineata cu ninsoare, totul se schimbă, iar decizia pe care brusc trebuie să o ia devine dramatică și cu adevărat dificilă. Mia își pierde părinții și fratele mai mic într-un accident rutier și cu toate că nu își amintește momentul impactului, ea îi poate vedea pe cei din jur și pe sine. Mia evocă evenimente din viața sa, descrie ceea ce vede și aude în spital, deși nu poate simți nimic și este din ce în ce mai slabită.

Filme de Ziua Îndrăgostiților 2021. The Age of Adaline

Rămânând miraculos la vârsta de 29 de ani timp de aproape opt decenii, Adaline Bowman (Blake Lively) duce o existență retrasă, evitându-i din răsputeri pe cei care i-ar putea da în vileag secretul.

Dar o întâlnire întâmplătoare cu atrăgătorul filantrop Ellis Jones (Michiel Huisman) reaprinde în ea pasiunea pentru viață și dragoste. Atunci când un weekend petrecut cu părinții lui (Harrison Ford și Kathy Baker) riscă să dezvăluie adevărul despre ea, Adaline ia o decizie care-i va schimba viața pentru totdeauna.

Valentine's Day

În preajma Zilei Îndrăgostiților, mai multe cupluri din Los Angeles vorbesc limba complexă a dragostei, intersectându-se sau despărțindu-se. Dacă ai alături o persoană iubită, atunci Valentine's Day înseamnă flori, romantism și sentimente. Dacă te numeri printre cele cu puțin noroc în dragoste, atunci este doar o zi obișnuită.

Reed Bennet (Ashton Kutcher) este proprietarul unei florării și un romantic incurabil. Morley (Jessica Alba) este iubita lui. Reed o cere în căsătorie pe Morley în dimineața Zilei Îndrăgostiților, dar, când încearcă să-i pună inelul de logodnă pe deget, observă că tânăra e mult mai interesată de mesajele primite pe Blackberry. Morley acceptă cererea în căsătorie, dar prietenii lui Reed nu văd cu ochi buni relația lor.

Cea mai bună prietenă a lui Reed, Julia (Jennifer Garner), primește cu scepticism decizia acestuia, însă în acel moment se concentreză pe bărbatul care tocmai i-a apărut în cale, Harrison Copeland (Patrick Dempsey) și de care este foarte îndrăgostită.

Julia este învățătoare. Unul dintre elevii săi, Edison (Bryce Robinson), le povestește colegilor despre relația specială pe care o au bunicii lui, care sunt împreună de peste 50 de ani. Aceștia îi dau sfaturi nepoatei lor, adolescenta Grace (Emma Roberts), care decide ca de Valentine's Day să își piardă virginitatea. Prietena ei, Felicia (Taylor Swift), este și ea îndrăgostită, de sportivul Willy (Taylor Lautner). Un reporter (Jamie Foxx) le ia un interviu de Ziua Îndrăgostiților, deși o consideră o banalitate.

Notting Hill

William Thacker (HUGH GRANT) locuiește în Notting Hill, un binecunoscut cartier din vestul Londrei. Divorțat, crede că trece printr-o perioadă ciudată a vieții lui, își împarte locuința cu un galez bizar și bărbos, pe nume Spike (RHYS IFANS), și este propietarul unei obscure librării cu cărți de călătorie, situată pe Portobello Road, strada comercială din inima cartierului Notting Hill.

Într-o zi, ajungând la librărie, este întâmpinat de Martin (JAMES DREYFUS), entuziastul lui vânzător, iar când Martin pleacă să-și cumpere un cappuccino se resemnează în așteptarea unei alte banale zi de miercuri.

Dar iată că ușa se deschide încet. William ridică ochii și uimit recunoaște, în noua lui clientă, pe Anna Scott (JULIA ROBERTS), celebra vedetă de cinema. Ea cumpără o carte, schimbă două trei cuvinte și pleacă. Atâta tot.

Uluit încă de întâlnire, William se îndreaptă spre primul bufet pentru a-și cumpăra un suc de portocale. Cumpără, pleacă și, dând colțul străzii, se ciocnește cu Anna pe care o împroașcă cu suc de portocale.

Într-o încercare de a o îmbuna pe extrem de furioasa și destul de stropita vedetă, el îi sugerează să vină să se schimbe în locuința lui, aflată în apropiere. Ea acceptă. William este o gazdă cam agitată, dar fermecătoare, iar Anna pleacă fără urme de supărare.

Câteva momente mai târziu ea se întoarce să-și recupereze sacoșă cu cumpărături uitată, și acolo, pe coridorul locuinței lui, plin de biciclete vechi și o scândură de călcat arsă, se întâmplă ceva extraordinar. Ea îl sărută. Nici unul dintre ei nu prea înțelege de ce. Neînsemnatul librar din Londra tocmai a fost sărutat de faimoasa stea a Hollywood-ului.

The Great Gatsby

Mintea strălucită și plină de imaginație a scenaristului, producătorului și regizorului Baz Luhrmann a dat viață ecranizării romanului „Marele Gatsby”, scris de F. Scott Fitzgerald. În adaptarea sa regizorul îmbină vizualul, sunetul și povestea în 3D, oglindind epoca petrecerilor din perioada jazzului descrisă de Fitzgerald într-o manieră relevantă zilelor noastre. Leonardo DiCaprio joacă rolul lui Gatsby.

Marele Gatsby urmărește povestea scriitorului în devenire Nick Carraway, care pleacă la New York în primăvara anului 1922, o epocă a decăderii valorilor, a jazzului, a regilor contrabandei și a înfloririi bursei.

În căutarea visului american, Nick ajunge să locuiască vizavi de petrecărețul milionar misterios Jay Gatsby și dincolo de golf de verișoara lui, Daisy, și de soțul ei afemeiat, cu sânge albastru, Tom Buchanan.

Nick intră în lumea celor bogați, a iluziilor, iubirilor și decepțiilor lor. Nick, ca un observator al lumii noi în care a pătruns, scrie o poveste despre dragostea neîmplinită, visuri nemuritoare și tragedie și pune o oglindă în fața lumii noastre moderne și a greutăților sale.

Urări/mesaje/felicitari/SMS-uri de Ziua îndrăgostiților 2021

Într-o zi mă vei intreba: Ce este mai important pentru tine, eu sau cu viața ta? Îți voi spune: viaţa mea… Nu pleca de lângă mine pentru ca TU ești viața mea!!!

Tu nu știi de mine.. Nu știi cine sunt. Dar eu mi-am creat o lume în care ne iubim și tu mă știi, mă vrei, mă ai, iar eu… eu te privesc și nu-mi ajunge.. te simt și nu mă satur.. te am și te mai vreau, pentru că te iubesc!

Te iubesc mult viața mea, te iubesc așa cum nu am mai iubit pe nimeni în viața mea, ai apărut atunci când aveam cea mai mare nevoie de tine, ești un înger pe pământ, orice aș face, orice mi-aș dori, iubire ca a ta nu voi mai găsi, te iubesc mult viața mea!

Zile în șir m-am tot gândit ce cuvânt ar fi mai potrivit să-ți spun. Ca o dulce amețeală mă cuprinde atunci când mă gândesc la tine. Și acum mă pierd. Nu vreau, nu pot să mai gândesc. Pur și simplu te iubesc și alte cuvinte nu găsesc.

Aș vrea să fiu o stea, să strălucesc numai pentru tine, să mă transform în ploaie, să cad ușor peste trupul tău fierbinte, apoi să mă evapor, s-ajung din nou în cer, să le zic îngerașilor cât de mult TE IUBESC!

Nu caut astăzi declaraţii de dragoste, ele se citesc în tot ce faci când eşti cu mine. Cu multă dragoste...

Te iubesc, te iubesc, te iubesc, te iubesc, te iubesc, te iubesc. Pur şi simplu. Cu dragoste, de Sf Valentin!

Nu refuza dragostea cand îţi bate la uşă, beneficiază chiar şi când e la ofertă. Be my Valentine!

Te iubesc îţi spun într-o secundă, dar ca să-ţi demonstrez îmi trebuie toată viaţa!

Pentru mine iubirea este singurul motiv pentru care mi-aş dori să traiesc o mie de ani

Să iubeşti nu e nimic, să fii iubit e ceva, să iubeşti şi să fii iubit e totul.

Tu eşti trecutul, prezentul şi viitorul verbului A iubi. Mulţumesc, dragostea mea!

Dacă îmi dai şansa de a-ţi demonstra că suntem suflete pereche, îmi voi petrece fiecare zi din viaţă sărbătorind Ziua Îndrăgostiţilor cu tine.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cum să petreci Ziua Îndrăgostiților 2021 în pandemie. 10 idei pentru a sărbători Valentine's Day

Valentine's Day, 14 februarie 2021. Vezi cum se sărbătorește Ziua Îndrăgostiților în România și în alte țări ale lumii

Horoscop februarie 2021. Care sunt zodiile privilegiate în luna iubirii

Horoscop Zilnic Marți 21 Septembrie 2021: întreaga perioadă este favorabilă pentru planul profesional și, implicit, pentru cel financiar

ANUNT ȘOC de la PFIZER! Toată lumea trebuie să afle chiar acum

DEZASTRU! S-a aflat adevărul despre ce le-a făcut Toni Iuruc primelor două soții. Familia Simonei Halep devine îngrijorată

S-a aflat adevărul despre cum face bani Adelina Pestrițu. Cine se află în spatele ei

Ultima lovitură dată de Gică Popescu în sportul românesc: ,,Am investit împreună cu mai mulţi parteneri”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies