Filmul care a inspirat-o pe Magdalena Serban. Criminala de la metrou a mers la cinema cu o luna inainte de tragedie

Autor: A.M.

Magdalena Serban, femeia care a socat o tara intreaga cu gestul ei, a devenit una din cele mai cunoscute figuri ale momentului.
Numerosi martori au inceput sa faca marturisiri si si-au adus aminte de momentul in care au zarit-o pe femeie, cu mult inainte sa comita crima.

Femeia iesea in evidenta prin comportamentul ei, motiv pentru care multi si-au adus aminte de ea atunci cand au vazut-o la televizor.
Vanzatoarea de bilete de la un cinematograf din Craiova a povestit cum Magdalena Serban venise impreuna cu un barbat, cu o luna inainte de a comite crima, pentru a vedea filmul "Crima din Orient Express", potrivit Adevarul.

"A venit la cinematograf la începutul lunii decembrie de trei ori în şapte zile. Prima data a întrebat cât costă biletele la film, însă nu a avut bani suficienţi să le cumpere. Era însoţită de un bărbat în vârstă de 40 de ani, un om al străzii, iar ea era la fel îmbrăcată ca atunci când a comis crima de metrou. A doua oară au venit şi au cumpărat bilete la filmul «Crima din Orient Expres», iar ulterior aceasta a revenit, s-a uitat pe afişe şi a plecat.

Era dezaxată şi cu privirea pierdută. Nu căuta ceva anume. Nu mi-a venit să cred că am stat faţă în faţă cu o criminală“, a povestit vanzatoarea.

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies