Filmul ”torturii”! Ce s-a întâmplat, după ce Adriana Bahmuţeanu a mărturisit că unul din fiii săi a avut o tentativă de suicid, iar Silviu Prigoană i-a făcut plângere penală

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere
Adriana Bahmuţeanu a vorbit despre situaţia în care se află ea, alături de cei doi băieţi. În urmă cu o seară, a făcut mărturisir incredibile la televizor, despre comportamentul pe care îl are băiatul cel mare. Bruneta a povestit că băiatul a avut o tentativă de sinucidere, de aceea fratele lui mai mic a luat decizia de a-l lega de scaun. Nu doar că au spart multe obiecte din casă, însă Adriana Bahmuţeanu caută o soluţie pentru a rezolva problema cu care se confruntă. 
 
Un utilizator a postat pe internet un clip video în care se văd secvenţe în care Adriana Bahmuţeanu stă cu picioarele peste picioarele fiului ei cel mare, fiind legat de mâini şi picioare, întins în pat. Cu scopul de a nu se zbate, Adriana Bahmuţeanu i-a adresat băiatului o întrebare referitoare la lucrurile din casă, şi anume de ce a provocat stricăciuni. Cel care a filmat a fost celălalt fiul al ei, mai mic de vârstă.
 
 
Adriana Bahmuţeanu şi-a justificat gesturile, ca fiind modul prin care a încercat să-şi protejeze copilul de gesturile sale extreme. Fosta soţie a lui Silviu Prigoană s-a arătat deranjată şi de faptul că copilul ei nu poate beneficia de ajutor specializat, din cauza faptului că ar avea nevoie şi de aprobarea fostului ei soţ, care întârzie să apară.
 
 
fara descriere
 
De cealaltă parte, Silviu Prigoană a făcut o plângere penală pe care a adăugat-o la ultimul dosar pe care îl avea, acolo susţinând că Adriana Bahmuţeanu l-a legat şi ”torturat” pe băiatul cel mare al lor. 
 
„Au venit copiii în vacanţă şi când am verificat telefoanele copiilor, am găsit o filmare. De fapt, două filmuleţe a câte un minut în care băiatul cel mare era legat de mâini şi de picioare şi era torturat de mămica lui care stătea peste el, copilul urla cât îl ţinea gura şi celălalt copil îl filma. Filma scena respectivă, adică unul avea o tortură fizică şi celălalt tortură psihică, să-l vezi pe fratele tău cum este legat, torturat şi umilit.

I-am trimis o notificare că începând din acel moment, domiciliul copiilor e la mine acasă. Eu pot să decid pentru că sunt tutorele legal al copiilor, suntem în custodie comună în momentul de faţă şi, mai presus, e viaţa şi integritatea copiilor mei.

N-au vrut să dea prea multe detalii. (...) Fratele mic filma (n.r. la cererea Adrianei). Nu vreau eu să-i păstrez. Copiii nu mai vor să meargă în locaţia respectivă, le e teamă să meargă acolo”, a spus Silviu Prigoană.

 
fara descriere  fara descriere
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate