Vedete

FINALA EXATLON. Vladimir Draghia, despre cel mai urat moment pentru el la EXATLON! "Atunci am realizat ca sunt mic, ca nu sunt invincibil"

Vladimir Draghia a fost intrebat care este cea mai frumoasa imagine pe care o pastreaza de la Exatlon, insa el a dat un alt raspuns.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


FINALA EXATLON. Vladimir Draghia, despre cel mai urat moment pentru el la EXATLON! "Atunci am realizat ca sunt mic, ca nu sunt invincibil"icon photo

Ionut Sugacevschi a povestit care este cea mai frumoasa imagine, dar Vladimir Draghia a spus care a fost momentul care pe el l-a facut sa se trezeasca.

Ionut: Ultima semifinala, aplauzele celor care au muncit pentru noi. Cei care nu au dormit noptile ca sa faca acest show! Toata echipa de la Exatlon!

Vladimir: Eu o sa pastrez cea mai urata imagine: am luat bataie cu 10-1. Atunci mi-am dat seama ca nu sunt invincibil, am realizat ca sunt mic, ca nu am de ce sa ma supar. Am realizat ca trebuie sa renunt la ego si sa merg mai departe. Si de atunci a fost mult mai usor!

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Savas si Meryem se logodesc! Un nou episod al serialului "Meryem, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Savas si Meryem se logodesc! Un nou episod al serialului "Meryem, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D

Kanal D difuzeaza un nou episod al serialului "Meryem", de la ora 20:00, la Kanal D.

Titlu secțiune