FINALA EXATLON. Vladimir Draghia este MARELE CASTIGATOR de la EXATLON! A luat premiul de 100.000 de euro

Exatlon Romania s-a incheiat si in aceasta seara a fost desemnat marele castigator al emisiunii-fenomen de la Kanal D.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

Timp de mai bine de trei ore, Vladimir Draghia si Ionut Sugacevschi au fost votati de telespectatori. Marele premiu de 100.000 de euro pusi in joc i-a motivat pe toti concurentii sa lupte, insa doar doi dintre ei au ajuns in marea finala, dupa o semifinala de infarct, dupa care Stefan si Alexandru au parasit concursul.

Ionut a avut sustinatori in platoul de la Bucuresti, in timp ce pe Vladimir nu l-a sustinut nimeni, pentru ca iubita lui, Alice, a ramas acasa cu fetita lor, Zora.

Dupa o emisiune de infarct, cu declaratii emotionante si surprize, Cosmin Cernat a anuntat marele castigator! Vladimir Draghia este cel care va incasa cecul de 100.000 de euro, pe care ulterior ii va dona unei fundatii!

Inainte de aflarea deznodamantului, Cosmin Cernat le-a cerut sa spuna cateva vorbe.

"Indiferent de deznodamant, nu cred ca puteam cere mai mult de la aceasta emisiune. M-a ajutat mult la respectul de sine, am inteles ca nu sunt atat de antipatic cum credeam. Nu ma asteptam ca publicul sa ma salveze de trei ori. Mi-

am facut drum pas cu pas catre finala. Locul asta nu mi-l va lua nimeni, indiferent ce se va intampla. Fiecare zi ne apropie, mai sunt cateva ore pana o sa-mi revad iubita", a spus Draghia.

 

 

"Ma bucur ca am putut lua parte la acest show. Nu ma asteptam. Ambitia mea a fost mai puternica, am infrant orice obstacol. M-am schimbat in bine. Am fost plecat patru luni, dar m-a apropiat mai mult de familie. M-am redescoperit pe mine si stiu ce vreau de-acum incolo de la viata. Multumesc, Cosmin, ai tot respectul meu! Au fost momente cand mi-ai dat sfaturi". a precizat Ionut.

 

"Nu stiu ce sa zic", a spus Vladimir Draghia cand a primit trofeul EXATLON de la Cosmin Cernat.

"Vladimir Draghia, felicitari", i-a spus Cosmin Cernat marelui castigator Exatlon. "Nu stiu ce sa zic. Multumesc", au fost cuvintele rostite de Vladimir Draghia dupa ce Cosmin Cernat i-a anuntat numele.

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate