Vedete

FINALA EXATLON. Vladimir Draghia este MARELE CASTIGATOR de la EXATLON! A luat premiul de 100.000 de euro

Exatlon Romania s-a incheiat si in aceasta seara a fost desemnat marele castigator al emisiunii-fenomen de la Kanal D.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


FINALA EXATLON. Vladimir Draghia este MARELE CASTIGATOR de la EXATLON! A luat premiul de 100.000 de euroicon photo

Timp de mai bine de trei ore, Vladimir Draghia si Ionut Sugacevschi au fost votati de telespectatori. Marele premiu de 100.000 de euro pusi in joc i-a motivat pe toti concurentii sa lupte, insa doar doi dintre ei au ajuns in marea finala, dupa o semifinala de infarct, dupa care Stefan si Alexandru au parasit concursul.

Ionut a avut sustinatori in platoul de la Bucuresti, in timp ce pe Vladimir nu l-a sustinut nimeni, pentru ca iubita lui, Alice, a ramas acasa cu fetita lor, Zora.

Dupa o emisiune de infarct, cu declaratii emotionante si surprize, Cosmin Cernat a anuntat marele castigator! Vladimir Draghia este cel care va incasa cecul de 100.000 de euro, pe care ulterior ii va dona unei fundatii!

Inainte de aflarea deznodamantului, Cosmin Cernat le-a cerut sa spuna cateva vorbe.

"Indiferent de deznodamant, nu cred ca puteam cere mai mult de la aceasta emisiune. M-a ajutat mult la respectul de sine, am inteles ca nu sunt atat de antipatic cum credeam. Nu ma asteptam ca publicul sa ma salveze de trei ori. Mi-

am facut drum pas cu pas catre finala. Locul asta nu mi-l va lua nimeni, indiferent ce se va intampla. Fiecare zi ne apropie, mai sunt cateva ore pana o sa-mi revad iubita", a spus Draghia.

 

 

"Ma bucur ca am putut lua parte la acest show. Nu ma asteptam. Ambitia mea a fost mai puternica, am infrant orice obstacol. M-am schimbat in bine. Am fost plecat patru luni, dar m-a apropiat mai mult de familie. M-am redescoperit pe mine si stiu ce vreau de-acum incolo de la viata. Multumesc, Cosmin, ai tot respectul meu! Au fost momente cand mi-ai dat sfaturi". a precizat Ionut.

 

"Nu stiu ce sa zic", a spus Vladimir Draghia cand a primit trofeul EXATLON de la Cosmin Cernat.

"Vladimir Draghia, felicitari", i-a spus Cosmin Cernat marelui castigator Exatlon. "Nu stiu ce sa zic. Multumesc", au fost cuvintele rostite de Vladimir Draghia dupa ce Cosmin Cernat i-a anuntat numele.

 

 

 
Iubitul Elenei Udrea s-a întâlnit cu fiul lui Silviu Prigoană, la Bucureşti! Alexandrov este naşul lui Honorius! VIDEO icon video

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Astăzi, în ultimul episod din “Mireasa din Istanbul”! Lecţie de viaţă pentru Adem! În această seară, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Astăzi, în ultimul episod din “Mireasa din Istanbul”! Lecţie de viaţă pentru Adem! În această seară, de la ora 20:00, la Kanal D

În această seară, de la ora 20:00, Kanal D difuzează ultimul episod al serialului ”Mireasă din Istanbul”.

Titlu secțiune