LIVE. Finala Survivor România, în direct pe WOWbiz.ro! Cine va câștiga

LIVE. Finala Survivor România, în direct pe WOWbiz.ro! Cine va câștiga? Cititorii vor afla cine va fi câștigător al competiției de la Kanal D, în timp real, și de pe site-ul nostru!

Distribuie pe:

Autor: I.A.

finala-survivor-romania-live-wowbiz-castigator


In articol:

  LIVE. Finala Survivor România, în direct pe WOWbiz.ro! Cine va câștiga? Cu ocazia aceasta, site-ul nostru bifează încă o premieră. Câștigătorul celei mai așteptate competiții a momentului, desemnat prin votul publicului, sâmbătă seară, pe 30 mai, la Kanal D, în cadrul finalei Survivor România, va putea fi aflat, în timp real, și de pe WOWbiz.ro.

  finala-survivor-romania-live-wowbiz-castigator

  Vom prelua transmitea tv din Marea Finală Survivor România, special pentru dumneavoastră, cititorii noștri, care ați urmărit cu sufletul la gură competiția ce a reunit, în urmă cu 6 luni, la linia de start, 10 războinici și 10 faimoși. Luptători cu toții, aceștia și-au demonstrat calitățile sportive și aptitudinile de supraviețuire în decursul a 6 luni de senzație derulate în Republica Dominicană în cadrul celei mai dure competiții televizate din istorie.

  LIVE. Finala Survivor România va fi transmisă în direct pe WOWbiz.ro! Cine va câștiga? Au fost 6 luni, în care eroii Survivor România au înfruntat nu numai foamea, fricile, propriile limite fizice, nu doar zilele cu vreme vitregă, ci și starea de neliniște generată de pandemia mondială de coronavirus. 

   

  Citeste si: Finala Survivor România 2020 online: Bătălia începe pentru Elena Ionescu, Lola Crudu, Iancu Sterp și Emanuel Neagu

  Citeste si: Finalisti Survivor Romania: cine sunt cei 4 concurenti

  Citeste si: FanArena, editie speciala imediat dupa Finala Survivor Romania! Primele reactii

   

  Au fost 6 luni grele, dar palpitante, în care oameni obișnuiți sau vedete s-au transformat sub ochii telespectatorilor în supereroi. Pe cei pe care îi știam de la televizor i-am văzut într-o altă ipostază, fără machiaj, lipsiți de strălucirea reflectoarelor sau de aplauzele încurajatoare ale publicului. I-am văzut luptând ca niște veritabili sportivi de performanță, fără teamă de nimic.

  finala-survivor-romania-live-wowbiz-castigator

  Pe cei pe care nu ii cunoșteam, i-am făcut să fie cunoscuți. I-am apreciat, i-am susținut și i-am transformat, iubindu-i, în vedete, așa cum se vor simți, de acum înainte în România.

  LIVE. Finala Survivor România va fi transmisă în direct pe WOWbiz.ro!  Cine va câștiga Survivor România, cine va ridica mândru marele trofeu al competiției deasupra capului, vom afla împreună, sâmbătă, 30 mai, începând cu ora 20.00, la Kanal D. Nu uitați! Momentul desemnării câștigătorului va putea fi urmărit LIVE și pe WOWbiz.ro!

   

  LIVE. Finala Survivor România va fi transmisă în direct pe WOWbiz.ro!  Cine va câștiga? Ei sunt cei patru finaliști Survivor Romania!

  LIVE. Finala Survivor România, în direct pe WOWbiz.ro! Cine va câștiga? Competiția Survivor România a ajuns aproape la final. Jocul din ediția din 24 mai a fost unul strâns, iar oboseala și emoțiile și-au spus cuvântul.

  Astfel, după ce Elena și Cezar Juratoni au intrat în consiliu, voturile publicului au demonstrat că Elena a fost cea care s-a calificat în cursa spre marea finală.

  finala-survivor-romania-live-wowbiz-castigator

  LIVE. Finala Survivor România, în direct pe WOWbiz.ro! Cine va câștiga? "În primul rând, eu vreau să vă mulțumesc vouă pentru această ocazie. Eu am zis, la mine e totul sau nimic. (...). Viața e o luptă și la fel ca și în Survivor, așa e și afară. Poți să dai și de oameni buni și de oameni răi. Tu trebuie să îți păstrezi calea, să fii drept și așa o să ajungi acolo unde îți dorești tu, doar prin muncă și prin devotament și niciodată nu o să faci ceva extraordinar fără sacrificiu.", a spus Cezar, ultimul concurent eliminat din competiție.

  finala-survivor-romania-live-wowbiz-castigator
  finala-survivor-romania-live-wowbiz-castigator

  LIVE. Finala Survivor România, în direct pe WOWbiz.ro! Cine va câștiga? Astfel, Lola, Iancu, Elena și Emanuel vor intra în cursa pentru titlul de "Survivor România" și pentru marele premiu. Pe 30 mai, votul publicului va fi unul decisiv. Doar cei de acasă vor hotărî cine va fi Survivor România 2020.

  finala-survivor-romania-live-wowbiz-castigator
  finala-survivor-romania-live-wowbiz-castigator

  LIVE. Finala Survivor România, în direct pe WOWbiz.ro! Cine va câștiga? Nu ratați MAREA FINALĂ Survivor România sâmbătă, 30 mai, la Kanal D, începând cu ora 20.00.

  Galerie foto 
  Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
  Setari de confidentialitate