Finalişti Românii au Talent 2021! Cine sunt cei CINCI concurenţi din prima semifinală, care s-au calificat în finala sezonului 11 FOTO UPDATE

Finalişti Românii au Talent 2021! Vezi care sunt semifinaliştii calificaţi în ultima etapă a concursului.

Semifinala Romanii au Talent 2021
Semifinala Romanii au Talent 2021[Sursa foto: Captură TV]
Autor: Elena Popescu

In articol:

Finalişti Românii au

Talent 2021! Cine sunt primii cinci concurenţi din semifinală care s-au calificat în finala sezonului 11.

Finalişti Românii au Talent 2021: Duo Turkeev, Daria Batschi, Narcisa Ungureanu, Art of Robots, Rareş Trufea, Dean Bowman, Ana Maria Mărgean, GIM, Remi Martin, Filip Cioc şi Magitot.

Finalişti Românii au Talent 2021!

Vezi AICI cine sunt TOŢI finaliştii de la Românii au Talent 2021. Vinerea viitoare se va afla cine este marele câştigător al sezonului 11.

În semifinalele live de la Românii au Talent 2021 au participat în total 24 de concurenţi. În fiecare dintre cele două semifinale au participat câte 12 concurenţi.

Citeste si: Finalişti Românii au Talent 2021! Cine sunt cei 11 concurenţi care s-au calificat în MAREA FINALĂ a sezonului 11 FOTO

Semifinala Romanii au Talent 2021
Semifinala Romanii au Talent 2021[Sursa foto: Captură TV]

Din fiecare semifinală live, doar câte cinci concurenţi s-au calificat în marea finală Românii au Talent 2021. Finaliştii sezonului 11 au fost aleşi de publicul, care i-a susţinut prin voturi.

De asemenea, Andi Moisescu, Alexandra Dinu, Andra şi Florin Călinescu au avut şi un wild-card, pe care l-au putut acorda după a doua semifinală.

Astfel, în finală Românii au Talent 2021 s-au calificat  11 concurenţi, care vor lupta pentru marele premiu pus în joc: 120.000 de euro.

Finalişti Românii au Talent 2021. Rareş Trufea

Rareș Ionel Trufea a ajuns în finala de la Românii au Talent 2021. Concurentul din Vaslui a primit în preselecţii un Golden Buzz din partea lui Smiley și Pavel Bartoș.

Citeste si: Nu mai puneti leustean la ciorba! Este cea mai frecventa greseala! Medicii trag un semnal de alarma- bzi.ro

Citeste si: Cine este Rareș Trufea, FINALISTUL de la Românii au Talent 2021

Finalişti Românii au Talent 2021. Rareş Trufea
Finalişti Românii au Talent 2021. Rareş Trufea[Sursa foto: Instagram]

Rareș Ionel Trufea este un tânăr din Vaslui, care studiază la un liceu de arte din Piatra Neamţ. Concurentul moşteneşte pasiunea pentru muzică de la tatăl său.

”La Românii au Talent am venit pentru experiență. Îmi doresc să trăiesc această experiență. Mă numesc Trufea Rareș Ionel, am 16 ani și sunt în clasa a 11 a și sunt din Vaslui, însă fac liceul de arte în Piatra Neamț, iar ca instrument de performanță fac pian. Totul a început de la cinci ani jumate, atunci tatăl meu a dat cu lingura într-un pahar, iar eu am recunoscut nota emisă de pahar, iar el a văzut atunci în mine un viitor muzician.

Tatăl meu acum este pensionar, dar a fost solist vocal toată viața lui, iar mama este plecată în Italia, are grijă de o bătrânică. Este greu fără mama mea și ei îi este greu fără mine, dar știu foarte bine că a plecat ca să mă întrețină la școală și ca să îmi ofere un viitor.”, a spus Rareș Trufea în preselecţii.

Finalişti Românii au Talent 2021. Ana Maria Mărgean

Ana Maria Mărgean este finalistă la Românii au Talent 2021. Fetiţa ventriloc a pregătit în semifinale un moment muzical împreună cu una din păpuşile ei.

Finalişti Românii au Talent 2021. Ana Maria Mărgean
Finalişti Românii au Talent 2021. Ana Maria Mărgean[Sursa foto: Instagram]

Ana Maria Mărgean a primit Golden Buzz în preselecţiile de la Românii au Talent 2021. Andra a fost cea care a apăsat butonul auriu pentru micuţa ventriloc.

”Arta de a vorbi fără să îți miști buzele am descoperit-o acum doi ani pe YouTube și am început să o practic în perioada carantinei când toată lumea era blocată în casă. Am început cu voci, cu exerciții de dicție și am evoluat. Am început să confecționez păpuși din șosete, iar anul acesta am primit-o pe Lizi. M-am gândit că aici este cel mai potrivit loc să se lanseze”, a spus fetița în preselecţii.

Finalişti Românii au Talent 2021. Duo Turkeev

Duo Turkeev sunt finalişti la Românii au Talent 2021. Cei doi au prezentat un număr de acrobaţie spectaculos la care au participat şi cele două fetiţe ale cuplului.

Finalişti Românii au Talent 2021. Duo Turkeev
Finalişti Românii au Talent 2021. Duo Turkeev[Sursa foto: Instagram]

Cei doi soți s-au cunoscut în Canada. Dmytro lucra atunci la Cirque du Soleil cu o altă parteneră, care s-a accidentat. Cei de la circ au vrut totuși să păstreze în program numărul lor așa că a fost nevoit să-și găsească repede o înlocuitoare. Au organizat un casting și i-au trimis 5 video-uri finale din care el să-și aleagă viitoarea parteneră. A ales-o pe Julia, actuala lui parteneră de scenă și de viață.

Finalişti Românii au Talent 2021. Daria Batschi Beleca 

Daria Batschi Beleca este finalistă la Românii au Talent 2021. Harpista a primit Golden Buzz din partea lui Andi Constantin în preselecţiile emisiunii.

Finalişti Românii au Talent 2021. Daria Batschi Beleca 
Finalişti Românii au Talent 2021. Daria Batschi Beleca [Sursa foto: Instagram]

Daria Batschi are 15 ani și este elevă la un liceu de artă din București. Concurenta a venit la preselecţiile de la Românii au Talent 2021 cu un număr spectaculos de artă și anume, cântatul la harpă. Eleva studiază la harpă încă din clasa a 5 a. Cel mai mare vis al Dariei este să ajungă solistă la harpă, dar și profesor.

Finalişti Românii au Talent 2021. GIM  

GIM este cel de-al cincilea finalist ales în prima semifinală a emisiunii Românii au Talent 2021. Ghintan Ion Mihai sau Gim este concurentul care a primit Golden Buzz în preselecţiile de la Românii au Talent 2021 şi astfel a ajuns direct în semifinala competiţiei.

Finalişti Românii au Talent 2021. GIM  
Finalişti Românii au Talent 2021. GIM  [Sursa foto: Instagram]

Gim are o poveste de viață impresionantă. Tânărul rapper a crescut la casa de copii, iar de la o vârstă fragedă a fugit și s-a descurcat pe cont propriu.

Citeste si: Cine este Gim, semifinalistul de la Românii au Talent 2021. Concurentul: "Chiar dacă am stat pe stradă, am căutat talentul în mine"

”Prima mea amintire e când l-au înfiat pe fratele meu. Noi am ajuns amândoi la același cămin, orfelinat și el a fost înfiat de când era mic. Atunci s-au rupt legăturile, știam că nu o să mai vină să mă viziteze. Nimeni nu se mai întoarce o dată unde e rău. Eu am stat la orfelinat până la 12 ani, oficial, după care am plecat. Am stat trei ani în stradă, sub niște țevi în timpul iernii, nu simțeam frigul. Când îmi era foame, făcea Dumnezeu cumva să am, să primesc fără să cer. Mai munceam la negru, nu aveam buletin, construcții, munceam cu ziua. M-a păzit Dumnezeu, nimeni altcineva. M-a protejat bine că alții sunt mult mai rău”, a povestit Gim în preselecţii.

Când se va afla câştigătorul de la Românii au Talent 2021

 Marea finală Românii au Talent 2021  va avea loc pe 28 Mai, iar în finalistul care va obţine cele mai multe voturi din partea publicului va fi desemnat câştigătorul sezonului 11 şi va pleca acasă cu premiul în valoare de 120.000 de euro.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Concurenţi semifinala Românii au Talent 2021! Cine sunt cei 24 de CONCURENŢI care vor participa în galele live din sezonul 11 FOTO

Semifinalişti Românii au Talent 2021. Cine sunt cei 10 CONCURENŢI care au primit Golden Buzz în sezonul 11 FOTO

Semifinalişti Românii au Talent 2021. Juraţii au ales doar 14 CONCURENŢI din cei peste 300, care au participat la preselecţii FOTO

Horoscop Zilnic Miercuri 28 Iulie 2021: Săgetătorii sunt epicentrul unor tranzacţii şi proiecte mari, Berbecii emană foarte multă pozitivitate

China trimite o undă de șoc la nivel mondial! S-a aflat ce face, de fapt, guvernul de la Beijing. E vorba despre rachete nucleare

CUTREMUR ÎN SHOWBIZ! Cu cine a fost prins Cătălin Botezatu în ipostaze INTIME! De aceea a fost dat afară de la Kanal D!

O nouă lovitură pentru Brigitte și Florin Pastramă. Nu se mai poate face nimic. Au anunțat chiar ei

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies