Firea a premiat-o pe Madalina Manole dupa moarte! La eveniment nu a venit nimeni din familia artistei! Unde a ajuns "Trofeul"

Gabriela Firea a premiat-o post-mortem pe Madalina Manole, in cadrul unei gale a muzicii romanesti care a avut loc la Circul Metropolitan (fost Globus).

Autor: Radu Constantin

La 7 ani si jumatate de la moarte, Madalina Manole a primit Trofeul Primariei Capitalei pentru Excelenta in domeniul Artelor. Trofeul consta intr-o placuta inramata si a fost acordat in cadrul unei gale la care au fost prezente stelele muzicii usoare si care a avut loc la Circul Metropolitan din Capitala (fostul Circ de Stat Globus). Distinctia a fost ridicata de Daniel Gheorghe, presedinte al unui fan-club al artistei si in prezent organizator de evenimente.

La spectacol nu a fost prezent nici un membru al familiei Madalinei Manole.

Cea care a tinut sa ofere premiul a fost chiar Gabriela Firea, Primar General al Capitalei. Cei care au fost prezenti in sala au aplaudat indelung momentul. Daniel Gheorghe a tinut si un scurt discurs in care a vorbit despre muzica regretatei Madalina Manole.

 
Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Nominalizare surpriză la Survivor România. Faimoșii și-au schimbat strategia și nu au votat pentru eliminare o „verigă slabă”. „Îmi plânge sufletul!”

Sexy Fachira, videoclip incendiar! Ce face ca să se promoveze în plină pandemie

Drama lui Marius Crăciun de la Survivor România. Familia este cea mai de preț comoară pentru Războinic

Horoscop saptamanal 1-7 Martie 2021: Balanțele vor avea o saptamana perfecta

Vine sfârşitul pandemiei! Arafat a dat vestea cea mai bună. Românii mai au foarte puţin de aşteptat

Ceaiul care poate declanșa cancer la colon. Mulți români continuă să-l bea fără să știe la ce se expun. Medicul Laura Ene avertizează

Fantoma lui Marilyn Monroe surprinsă într-un filmuleț pe TikTok

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies