Fiul Ilenei Ciuculete suferă de aceeaşi boală la ficat care i-a răpit mama? Mugurel Sfetcu ia medicamente pentru regenerarea celulelor hepatice!

Se pare că fiul Ilenei Ciuculete suferă de aceeaşi boală la ficat care a doborât-o pe mama sa.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Se poate specula că fiul Ilenei Ciuculete suferă de aceeaşi boală la ficat care i-a curmat viaţa mamei sale. Celebra cântăreaţă de muzică populară a murit pe 14 martie 2017, la 64 de ani, din cauza unei hepatite C care a fost descoperită târziu şi care a evoluat galopant. ”După noile analize care au confirmat și hepatita C și au condus la diagnosticarea cirozei hepatice galopante, medicii de acolo i-au spus să meargă acasă că nu mai au ce să-i facă. Discutau deja de un stadiu terminal”, a relatat presa despre boala Ilenei Ciuculete. (vezi ce s-a întâmplat cu banii din contul Ilenei Ciuculete)

Citeste si: Fiul Ilenei Ciuculete s-a despărţit de iubită! Cristi Sfetcu dorea să se însoare cu bruneta Claudia! EXCLUSIV

Citeste si: Maria Cârneci luptă cu boala care le-a ucis pe Ileana Ciuculete și Denisa Manelista

Citeste si: Cât a cheltuit, de fapt, Cornel Galeș pentru înmormântarea Ilenei Ciuculete și ce avere ar fi avut

Fiul Ilenei Ciuculete suferă de aceeaşi boală la ficat. Mugurel Sfetcu se tratează de steatoza hepatică 

Zilele trecute, Mugurel Sfetcu, fiul cel mare al Ilenei Ciuculete, a postat un material despre un medicament numit SteaBlock, un protector hepatic care contribuie la regenerarea celulelor hepatice în steatoza hepatică, lăsând senzaţia că urmează un tratament. Dacă este netratată, steatoza hepatică (ficatul gras) poate degenera în fibroză, acel moment când celulele hepatice sunt distruse în mod ireversibil. Una dintre cauzele cirozei hepatice, boala care a omorât-o pe Ileana Ciuculete, este chiar acumularea de grăsime în ficat, adică afecţiunea de care se tratează Mugurel Sfetcu.

fara descriere

Fiul Ilenei Ciuculete suferă de aceeaşi boală la ficat: “Să-ţi dea Dumnezeu sănătate" 

Se pare că fiul Ilenei Ciuculete suferă de aceeaşi boală la ficat. “De unde se pot procura? Eu am ciroză hepatică”, l-a întrebat o amică pe Mugurel Sfetcu. “Mă interesai la farmacie și îl are (este pentru ficat gras și scăderea colesterolului totodată, întrebați medicul dacă vi-l recomandă)”,  a răspuns fiul Ilenei Ciuculete. “Îţi mulţumesc din suflet, să-ţi dea Dumnezeu sănătate multă”, i-a transmis prietena lui Mugurel.  “Mulțumesc asemenea!”, a încheiat Sfetcu discuţia.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate