Cât a cheltuit, de fapt, Cornel Galeș pentru înmormântarea Ilenei Ciuculete și ce avere ar fi avut

Au trecut doi ani de la moartea Ilenei Ciuculete, iar abia acum au fost făcute publice amănunte despre averea acesteia, dar și despre înmormântarea artistei.

Autor: A.V.

In articol:

S-au scurs doi ani de zile de la moartea Ilenei Ciuculete. Însă, abia acum s-au aflat sumele care ar fi fost cheltuite la înmormântarea Ileie Ciuculete, dar și cifrele averii artistei.

Conform Cancan, Cornel Galeș susținuse în fața instanței că a cheltuit suma colosală de 34.000

de euro pentru patru zile de spitalizare și înmormântare.

Citeste si: Motivul pentru care Mirel Rădoi și-ar fi renegat fratele care s-a aruncat pe geam, cauzându-și 100 de fracturi

Instanța a respins cererea fiilor artistei

”A învederat că nu au existat 50 de costume populare, ci mult mai puține, din care o parte însemnată a fost luată de către cei doi copii ai defunctei, restul fiind acordat conform datinilor, în timp ce mobilierul a fost înstrăinat odată cu imobilul din___ Pârâtul a susținut că nu a ascuns existența drepturilor de autor, ci s-a omis, din eroare, includerea acestora în masa succesorală, iar reclamantul cunoștea calitatea defunctei de cântăreață de muzică populară.

A adăugat că imobilul din Ștefăneștii de Jos reprezintă bun propriu, fiind achitat și din venituri proprii ale pârâtului, motiv pentru care nu poate fi inclus în masa succesorală. În drept, pârâtul a invocat dispozițiile art. 1143 și urm.

C. civ. și art. 980 C. proc. civ. În dovedire, pârâtul a solicitat încuviințarea probei cu înscrisuri, a probei cu interogatoriu și a probei testimoniale. În temeiul art. 258 alin. (1) rap. la art. 255 alin. (1) C. proc. civ., instanța a încuviințat pentru părți probele cu înscrisuri, planșe foto, martori și interogatoriu, socotindu-le admisibile potrivit legii și concludente”, se mai arată în actele magistraților.

Citeste si: Andreea Tonciu a revenit la TV! ”Acum mă lasă să apar la orice emisiune”

Citeste si: “Felicităăăări!!! Casă de piatră!!!” Ramona Olaru a fost cerută în căsătorie de Cătălin Cazacu- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Sume pe care Cornel Galeș le-a plătit fiilor Ilenei Ciuculete

”Ia act de renunţarea reclamantului la capătul de cerere privitor la partajul imobilului situat în comuna Băbana, jud. Argeş. Admite în parte cererea formulată de reclamantul Sfetcu Marian Cristinel în contradictoriu cu pârâţii Galeş Cornel şi Sfetcu Valeriu-Mugurel. Constată că din masa succesorală rămasă de pe urma defunctei Ciuciulete Neli, decedată la data de 14.03.2017, fac parte şi următoarele bunuri:

– suma de 91.000 de euro cu titlu de contravaloare cotă de 1 din imobilul situat în Bucureşti, …, înstrăinat la data de 09.03.2017 prin contractul de vânzare, autentificat sub nr. 1199 de SPN „Justus”;

– suma de 14.004 lei cu titlu de remuneraţii repartizate titularului drepturilor de autor Ciuciulete Neli de către CREDIDAM;

– suma de 1.971,64 de lei cu titlu de remuneraţii repartizate titularului drepturilor de autor Ciuciulete Neli de către UCMR-ADA.

Constată că suma de 91.000 de euro se cuvine părţilor în următoarea modalitate: suma de 34.125 de euro (cotă de 3/8) revine reclamantului, în calitate de fiu al defunctei Ciuciulete Neli, suma de 34.125 de euro (cotă de 3/8) revine pârâtului Sfetcu Valeriu-Mugurel, în calitate de fiu al defunctei Ciuciulete Neli, şi suma de 22.750 de euro (cotă de 1) revine pârâtului Galeş Cornel, în calitate de soţ supravieţuitor al defunctei Ciuciulete Neli.

Citeste si: Alt concurent de la Puterea Dragostei acuzat că are nevastă acasă! Ea este femeia căreia Cezar i-a spus ”soția mea”

Obligă pârâtul Galeş Cornel la plata către reclamant a sumei de 34.125 de euro (în echivalent lei la cursul BNR din ziua plăţii), precum şi la plata către pârâtul Sfetcu Valeriu-Mugurel a sumei de 34.125 de euro (în echivalent lei la cursul BNR din ziua plăţii).

Constată că suma de 14.004 lei se cuvine părţilor în următoarea modalitate: suma de 5.251,5 lei (cotă de 3/8) revine reclamantului, în calitate de fiu al defunctei Ciuciulete Neli, suma de 5.251,5 lei (cotă de 3/8) revine pârâtului Sfetcu Valeriu-Mugurel, în calitate de fiu al defunctei Ciuciulete Neli, şi suma de 3.501 lei (cotă de 1) revine pârâtului Galeş Cornel, în calitate de soţ supravieţuitor al defunctei Ciuciulete Neli.

Obligă pârâtul Galeş Cornel la plata către reclamant a sumei de 5.251,5 lei, precum şi la plata către pârâtul Sfetcu Valeriu-Mugurel a sumei de 5.251,5 lei. Constată că suma de 1.971,64 de lei se cuvine părţilor în următoarea modalitate: suma de 739,365 de lei (cotă de 3/8) revine reclamantului, în calitate de fiu al defunctei Ciuciulete Neli, suma de 739,365 de lei (cotă de 3/8) revine pârâtului Sfetcu Valeriu-Mugurel, în calitate de fiu al defunctei Ciuciulete Neli, şi suma de 492,91 de lei (cotă de 1) revine pârâtului Galeş Cornel, în calitate de soţ supravieţuitor al defunctei Ciuciulete Neli.

Citeste si: ULTIMĂ ORĂ! Momente dramatice pentru fratele lui Mirel Rădoi! ”Era să moară pe drum! Două ore s-au chinuit medicii de la salvare cu el”

Constată că asupra remuneraţiilor cu titlu de drepturi de autor părţile beneficiază de următoarele cote: reclamantul de o cotă de 3/8, în calitate de fiu al defunctei Ciuciulete Neli, pârâtul Sfetcu Valeriu-Mugurel de o cotă de 3/8, în calitate de fiu al defunctei Ciuciulete Neli, şi pârâtul Galeş Cornel de o cotă de 1, în calitate de soţ supravieţuitor al defunctei Ciuciulete Neli. Respinge în rest cererea ca neîntemeiată.

Ia act că reclamantul a declarat că va solicita cheltuieli de judecată pe cale separată. Obligă reclamantul la plata către pârâtul Galeş Cornel a sumei de 2.000 de lei cu titlu de cheltuieli de judecată constând în onorariu de avocat. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti. Pronunţarea s-a făcut prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei astăzi, 23.11.2018”, se arată în decizia magistraților.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop WEEKEND 15-17 februarie 2019. Atmosfera electrizanta de dinaintea SUPERLUNII PLINE a ZAPEZII sau a FOAMEI ce va fi Marti!

Medicul fals de la Spitalul Ilfov a primit sponsorizări din partea unei mari companii farmaceutice! Deși nu are Bac, ea a participat la ”evenimente științifice” cu banii primiți

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru JOI 14 FEBRUARIE 2019. Zi mare, Marte intra in Taur chiar de Ziua Indragostitilor!

7 zodii vor avea protecție din partea astrelor în această săptămână

Anunț de ultimă oră despre FLORIN SALAM. Cum se simte, de fapt, manelistul

Ce se întâmplă cu Florin Salam, de fapt! Cât de bolnav este artistul

Ce-i leagă pe Buzdugan, Păsărin și Alex Velea? Adevărul din spatele celebrității

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies