Fiul lui Adi Minune, îndrăgostit la 13 ani! Cum arată tânăra care i-a furat inima ”prințului” Adi Jr.

Fiul lui Adrian Minune s-a îndrăgostit pentru prima oară, la doar 13 ani.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

La doar 13 ani, Adrian Minune Jr trăiește primii fiori ai iubirii. Puștiul și-a făcut publică pentru prima oară o relație cu o fată care pare nu prea departe de vârsăa lui. ”Iubirea mea eternă” sau ”My soulmate” (sufletul meu pereche, trad.) sunt apelativele cu care fiul lui Adrian Minune își alintă noua iubită. Adi Jr a postat și pe contul lui de soicalizare imagini în care se află împreună cu fata pe care o iubește, semn că e vorba despre o relație cunoscută de părinți și asumată de îndrăgostiți.

fara descriere

Adrian Minune, care a devenit recent bunic, s-a căsătorit acum 12 ani însă se iubește cu Cati încă din tinerețe. Carmen, fiica cea mare a manelistului, s-a căsătorit și ea anul acesta și a devenit mamă. Doar Adriana, al doilea copil al cântărețului, a rămas momentan ”fata lui tata”, adică nu s-a afișat cu vreun băiat (cel puțin nu în public).

Citeste si: Adrian Minune, naș de botez! Artistul va creștina fetița unei cunoscute creatoare de modă. Avem detalii despre EVENIMENTUL ANULUI | EXCLUSIV

Citeste si: Adrian Minune, atras ca un magnet de o mașină din anii '80, deși în parcare îl aștepta un bolid de peste 100.000 euro! Cum arată modelul care l-a făcut pe cântăreț să reacționeze așa? VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: Prima fotografie cu chipul fiicei lui Karmen! Nepoțica lui Adi Minune a strâns zeci de mii de like-uri

fara descriere

Pe de altă parte, și Dani, fiul lui Florin Salam s-a îndrăgostit pentru prima oară. El a postat recent fotografii alături de noua iubită. Dani are 16 ani și a moștenit de la tatăl său pasiunea pentru muzică. Atât fiul lui Salam cât și cel al lui Minune, fac parte din trupele de instrumentiști ale părinților lor.   

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate