Adrian Minune, atras ca un magnet de o mașină din anii '80, deși în parcare îl aștepta un bolid de peste 100.000 euro! Cum arată modelul care l-a făcut pe cântăreț să reacționeze așa? VIDEO EXCLUSIV

Adrian Minune s-a cam săturat de mașinile de fițe, care costă sute de mii de euro.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

După o viață pe scenă, în care a câștigat foarte mulți bani, Adrian Minune și-a ridicat standardul de viață la nivel de superstar. Cântărețul este un mare pasionat de mașini scumpe și în prezent conduce un bolid de peste 100.000 euro. De fapt, fratele lui, care îi este și impresar, îl conduce mai mult, el stă de obicei în dreapta.

fara descriere

Totuși, manelistul pare că se fi plictisit de atâta lux, cai putere, computere și tablete pe bord și sunet Hi-Fi în boxe. Recent, în timp ce ieșea dintr-un hotel de pe litoral, Adrian Minune a zărit o mașină ”de epocă” în parcare și a pornit glonț către el. Cântărețul s-a apropiat de mașină, a pus mâinile pe geamul acestuia și a privit cu atenție înăuntru. Vizibil impresionat, Minune și-a continuat drumul către bolidul său.

fara descriere

După cum se poate vedea în imaginile surprinse de paparazzi WOWbiz.ro, automobilul care i-a atras atenția lui Adi Minune nu era chiar o mașină obișnuită. Modelul Mercedes Benz G Class 290GD făcea senzație la mijlocul anii ’80, iar acum a suferit câteva modificări serioase. Mașina trecuse printr-un atelier de tunning și arăta cu totul altfel decât în urmă cu câteva decenii, când a ieșit pe poarta fabricii. Chiar și așa, să conduci un astfel de automobil rămâne o aventură la care se înhamă, se pare, tot mai mulți oameni cu bani.

Citeste si: Ce făceau Andreea Marin și Ștefan Bănică înainte de partidele de amor! Zâna a recunoscut: „Asta ma stimulează”

Citeste si: Carmen Minune, imagine emoționantă cu copilul în brațe. Uite cum s-a pozat fiica lui Adi Minune: ”Scriu asta cu dureri...”

Citeste si: DJ-ul care a mixat o manea a lui Adi Minune şi a fost exclus de la Electric Castle şi-a şocat fanii! Uite-l pe Tommy Cash cum a pozat gol în saună, alături de alţi bărbaţi

Se pare că cel care a dat tonul a fost Radu Mazăre. Pe vremea când era primar al Constanței, Mazăre obinuia să se plimbe cu o mașină de teren recondiționată, fabricată în anii ’80. De atunci și până azi, tot mai mulți afaceriști au început să facă acest mic experiment și să circule cu modele retro recondiționate la standardele anilor noștri.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate