Fiul lui Cristian Topescu a realizat primul pictorial ca fotomodel la Londra! Sebastian a pozat si pe malul marii, intr-o celebra statiune din Anglia!

Zilele trecute, fiul lui Cristian Topescu a realizat primul pictorial ca fotomodel, Sebastian fiind pasionat de moda.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Amicii au aflat ca fiul lui Cristian Topescu a realizat primul pictorial ca fotomodel. Sebastian a pozat pentru un fotograf profesionist, mare parte a sedintei foto avand loc in Anglia, pe malul marii, in celebra statiune de la Canalul Manecii, Brighton. El a cochetat din adolescenta cu o cariera in domeniu, realizand cateva pictoriale de amator.

Fiul lui Cristian Topescu a realizat primul pictorial ca fotomodel: „Era prea frig pentru tinuta pe care am purtat-o”

Sebastian a pozat si in fata unei vile somptuoase, pe o straduta linistita dintr-un cartier londonez, dar si intr-un studio din capitala Regatului Unit. „Pozele de debut in moda”, a postat Sebastian, care a avut de suferit din cuza temperaturilor scazute. „Era prea frig pentru tinuta pe care am purtat-o”, a explicat el. (vezi ce salariu are vaduva lui Topescu)

Fiul lui Cristian Topescu a realizat primul pictorial ca fotomodel. Sebastian studiaza la Viena

In sfarsit, fiul lui Cristian Topescu a realizat primul pictorial ca fotomodel. Sebastian este fiul lui Cristian Topescu si al celei de-a treia sotii a celebrului comentator sportiv, Christel Ungar, producator la sectia germana a TVR. Din toamna lui 2017, Sebastian Topescu a devenit student la Universitatea din Viena, la Sociologie. Tatal sau a decedat pe 15 mai 2018, la 81 de ani.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate